Karaköprü Belediyesi Hizmet İçi Personel Eğitimi Toplantısı Yapıldı

Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediyesi, personelin verimliliğini artırmak amacıyla her ay olarak düzenlediği hizmet içi eğitim toplantılarına devam ediyor.

Karaköprü Belediyesi Hizmet İçi Personel Eğitimi Toplantısı Yapıldı
Belediye personelinin hizmet konusunda daha verimli olabilmesi için sürekli olarak her ay yapılan hizmet içi eğitim toplantısı Belediye Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirildi. Personelin verimliliğini ve motivasyonunu arttırmak amacıyla yapılan hizmet içi eğitimi Şanlıurfa Belediyesi strateji geliştirme Müdürü Mehmet Elgün tarafından yapıldı. Eğitim öncesi bir konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Değerli arkadaşlar ister kadrolu ister sözleşmeli ister şirket ve İş-kur adına çalışınbenim nazarımda hiçbir farkınız yoktur benim yanımda hepiniz aynısınız, benim için önemli olan sahada çalışan yüreğini ortaya koyup işini en iyi şekilde yapan kişidir" dedi

Daha sonra Elgün, hazırladığı sunumlar ile Belediye personeline verdiği yararlı bilgiler ışığında, gerçek hayattan verdiği örneklerle "kişisel gelişim", "empati kurma", "çalışma sırasında iletişim kurma" gibi konulara değindi. Toplantı sonunda Başkan Çiftçi, Şanlıurfa Belediyesi strateji geliştirme Müdürü Mehmet Elgün'e verdiği yararlı bilgilerden dolayı tüm personel adına teşekkür ederek günün anısına bir plaket takdim etti.
Kaynak: İHA