Osmangazi Ak Parti Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti'nin dinsel, etnik ve bölgesel milliyetçilik yapmadığını belirten AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen, "Biz dünde tek bayrak, tek millet, tek vatan tek devlet dedik

AK Parti'nin dinsel, etnik ve bölgesel milliyetçilik yapmadığını belirten AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen, "Biz dünde tek bayrak, tek millet, tek vatan tek devlet dedik. Bugün de aynısını söylüyoruz" dedi.
Merinos Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi Başkanlık Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti Osmangazi İlçe Danışma Meclisi toplantısında teşkilata seslenen İlçe Başkanı Refik Özen, genel seçimlerden, hizmetlere, üye kayıtlarından, belediye hizmetlerine ve politik gündeme dair birçok konuda değerlendirmelerde bulundu. Gündemin sıcak maddesi olan tartışmalar hakkında tek, bayrak, tek vatan, tek millet, tek millet kavramlarının AK Parti'nin değişmez 3 kırmızı çizgisi olduğunu kaydeden Özen, "Çünkü biz millet tanımımızı, ortak hedefler, ortak idealler etrafında toplanmış, ortak bir kaderi paylaşan bir üst kimlik olarak yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Diğer tüm alt kimliklere saygı duyduk, zenginlik olarak gördük barış ve kardeşlik içinde yaşayabileceğimizi samimi bir şekilde gösteren tek parti olduk. O yüzden Türkiye'nin partisi olduk. Göreve geldiğimizde 27 bin olan üye sayımızı, pazaryerleri ve kent meydanlarına kurduğumuz stantlar ve başta mahalle temsilcilerimiz olmak üzere tüm teşkilatımızın yoğun çalışmalarıyla 40 bine çıkardık. Hedefimiz olan 55 bin rakamına ve hedef üye oranımızı yüzde 55'ten yüzde 70'lere çıkardık" şeklinde konuştu.

"OSMANGAZİ GELECEK 50 YILIN PLANINI YAPIYOR"
İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda Osmangazi Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları anlatan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Gelecek 50 yılı düşünerek planlamalar yapıyoruz. AK Parti Osmangazi İlçe teşkilatımızla birlikte geleceğe yönelik önemli projelere imza atacağız. Hizmet felsefemiz gelecek seçimler değil, gelecek nesiller" diye konuştu.
AK Parti'nin yaptıklarının muhalefet tarafından aynen taklit edildiğini dile getiren Milletvekili Hayrettin Çakmak, "AK Parti'nin yaptıklarını taklit eden CHP'nin ülkenin seçkinci sahibi olma hissinin samimiyetini ortadan kaldırıyor. Bu seçkincilerin Türkiye'si kenarda bir ülkeydi. Bizimle beraber Türkiye, dünya gündemine oturdu. Tüm dünya krizle kavrulurken, Türkiye krizi ayakta atlattı" ifadelerini kullandı.
Danışma meclisine, milletvekilleri Mehmet Tunçak, Hayrettin Çakmak, Mehmet Emin Tutan, Canan Candemir Çelik, Altan Karapaşaoğlu, Mehmet Ocakden, ve Ali Kul, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Refik Yılmaz, Osmangazi Belediye Başkanı, İl Genel Meclisi Başkanı Nurettin Avcı, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı, AK Parti İl Yönetimi üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kılıç ve mahalle temsilcileri katıldı.