Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay: Ben oynanan oyundan memnunum

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş ile 2 - 2 berabere kaldıkları hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamada, ortaya koydukları mücüd

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş ile 2 - 2 berabere kaldıkları hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamada, ortaya koydukları mücüdeleden memnun olduklarını söyledi.

Gloria Spor Center Sahası'nda oynanan karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Rıza Çalımbay, "Karşınızdaki takım Beşiktaş; bu açıdan sonuçtan ve ortaya koyulan futboldan memnunuz. İyi bir hazırlık maçı oldu. Biz eksiklerimizi gördük. Lig uzun ve zorlu bir mücadele olduğunu gösterdi. Bu maçta neticeden çok mücadele önemliydi; takımımızın mücadelesinden de memnunum." diye konuştu.

Mevcut kadroya takviye yapmalarının şart olduğunu da sözlerine ekleyen Çalımbay, "Umarım transferler bir an önce gerçekleşir ve beklenen Sivassporr'u herkese izletiriz." ifadelerini kullandı.

SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANI ODYAKMAZ: ÇALIŞMALARIMIZIN DOĞRU GİTTİĞİNİ GÖRDÜK

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz ise Cihan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, bu tür maçların fazla önemi olmadığını belirterek, "Çünkü her iki takım da bu sabah ağır antrenmanlar yaptı. Çalışmalarımıızın doğru gittiğini gördük. Hafta başında yapacağımız transferlerin takımımıza katıldıklarında, takımımız son halini alacak. Taraftarlarımaza güçlü bir sivasspor izleteceğimize inanıyoruz." şeklinde konuştu.

Sivassporlu futbolcu Mehmet Yıldız ise karşılaşmanın hazırlık maçından daha çok lig maçına benzediğini dile getirerek, "İyi bir mücadele oldu. Maçın ilk yarısında Türk futbolculardan oluşan bir kadroyla sahadaydık. Yeni gelen transferlerle daha güçlü bir Sivasspor izleteceğiz." dedi.

Bu arada bir grup taraftar ellerindeki içi doldurulmuş kartal maketini yaptığı transferlerle adından söz ettiren yönetici Serdal Adalı'ya vermek istediklerini ifade ettiler. Ancak Adalı'nın maça gelmediğini öğrenen taraftarlar, ellerindeki kartal maketiyle basın mensuplarına poz verdiler.