Kayıp köpeğini bulamayınca belediye ve polise başvurdu

Antalya'nın Alanya ilçesinde, 9 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi Oğulcan Çelik, iki gündür kayıp köpeğini arıyor. Saray mahallesinde oturan baba A

Antalya'nın Alanya ilçesinde, 9 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi Oğulcan Çelik, iki gündür kayıp köpeğini arıyor. Saray mahallesinde oturan baba Abdullah Çelik, oğlu Oğulcan'ın çok sevdiği köpeğini bulmak için polise ve belediyeye başvuruda bulundu.

Baba Çelik, yaptığı başvuruda evinin bahçesindeki, oğlu için aldığı 4 aylık kurt kırma cinsi köpeğin iki gün önce kaybolduğunu belirtti. Çelik, oğlu Oğulcan ile birlikte yaptıkları tüm arama çalışmalarına rağmen Cesur isimli köpeklerini bulamadıklarını belirtti. Güvenlik güçlerinden yardım istediklerini belirten Çelik, köpeğin iki gündür bulunamadığı oğlunun üzüldüğünü söyledi. İlköğretim okulu öğrencisi 9 yaşındaki oğlunun köpeği her yerde aradığını anlatan Çelik, köpeği bulanlara para ödülü vereceğini söyledi. Çelik, köpeği bulan ya da görenlerin 0 532 264 36 83 numaralı telefona bildirmeleri ricasında bulundu.

Polis ekipleri, Abdullah Çelik'in başvurusu üzerine olayla ilgili soruşturma başlattı. Oğulcan Çelik, köpek ile birlikte çekilmiş fotosunu basın mensuplarına verdi.