Taşköprü, Batı Karadeniz Kalkınma Birliğinden İstifa Etti

Taşköprü Belediyesinin 2011 yılı ilk meclis toplantısında, Batı Karadeniz Kalkınma Birliği'nden istifa edilmesi ve 2011 yılı tatil ayının oy birliği ile Sarımsak Festivali nedeniyle Eylül ayı olarak belirlenmesi kararı verildi

Taşköprü, Batı Karadeniz Kalkınma Birliğinden İstifa Etti
Taşköprü Belediyesinin 2011 yılı ilk meclis toplantısında, Batı Karadeniz Kalkınma Birliği'nden istifa edilmesi ve 2011 yılı tatil ayının oy birliği ile Sarımsak Festivali nedeniyle Eylül ayı olarak belirlenmesi kararı verildi.
Taşköprü Belediyesi, 2011 yılının ilk meclis toplantısını yaptı. Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'ın başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşen Ocak ayı meclis toplantısı 2010 yılı Aralık ayı meclis toplantısı olağan karar özetinin okunmasıyla başladı.
Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, yeni yılın ilk meclis toplantısının hayırlı olmasını dileyerek başladığı toplantıda, tüm meclis üyelerinin yeni yılını kutladı.
Yapılan Denetim Komisyonu üyeliği seçiminde Belediye Meclis üyeleri Mustafa Balcıoğlu, Tayfur Mumcu, Uğur Acar ve Yusuf Ankaralı Denetim Komisyonu üyeliklerine seçildi. 2011 yılı tatil ayı ise oy birliği ile Sarımsak Festivali nedeniyle Eylül ayı olarak belirlendi. Toplantıda yıl içersinde temizlik işlerinde kullanılmak üzere 13+1.5 metreküp kapasiteli hidrolik sıkıştırmalı çöp kamyonu ile 7+1 metreküp kapasiteli sıkıştırmalı çöp kamyonu alınmasına oy birliği ile karar verildi.
Ayrıca Taşköprü Belediyesi'nin üyesi olduğu Batı Karadeniz Kalkınma Birliği'nden de istifa edilmesi kararının yanı sıra ocak ayı meclis toplantısında Tekke ve Gizlice Mahallelerinin hudutları içerisinde bulunan 2. Çevreyolu köprüsünün açılabilmesi için Tekke Mahallesi 183 ada 1-4 nolu parsel, 288 ada 2-3-4-5-6-7 nolu parseller, 177 ada 7-8-9-10-33-38 nolu parseller, Gizlice Mahallesi 54 ada 5-7 nolu parseller, 346 ada 87 nolu parsel ve 246 ada 88 nolu parsellerin kamulaştırılmasına oy birliği ile karar alındı.