Sağlık-Sen Uşak Şubesi, problemlerini AK Parti ile masaya yatırdı

Memur-Sen'e bağlı Sağlık-Sen Uşak Şubesi'nin yeni yönetimi, AK Parti il ve ilçe başkanları ve milletvekilleriyle buluştu. Toplantıda 2010 yılındaki fa

Memur-Sen'e bağlı Sağlık-Sen Uşak Şubesi'nin yeni yönetimi, AK Parti il ve ilçe başkanları ve milletvekilleriyle buluştu. Toplantıda 2010 yılındaki faaliyetlerini anlatan Sağlık-Sen Şube Başkanı Muhammet Ali Aloğlu, üye sayılarının giderek arttığını söyledi. Aloğlu, kendilerine devamlı destek veren AK Parti Uşak milletvekilleri Nuri Uslu ve Mustafa Çetin, İl Başkanı Mehmet Gün ve İlçe Başkanı Mehmet Nacar'a teşekkür etti.

Milletvekili Uslu ise sağlık çalışanlarının sıkıntılarını kendilerinin gibi gördüklerini belirterek, ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Problemleri çözümleriyle birlikte aldıklarını vurgulayan Uslu, "Biz de sağlık çalışanlarımıza her türlü yardımı yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz." dedi. Sivil toplum kuruluşlarının kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Milletvekili Çetin de Türkiye'de ve Uşak'ta sağlık çalışanlarının haklarının her geçen gün daha iyiye gittiğini ifade etti.