Turkcell:Müşterilerimizi enflasyona karşı koruduk

Turkcell, enflasyon oranlarında görülen artışa rağmen müşterilerine daha fazla arama ve mobil internetten daha indirimli fiyatlarla yararlanma imkânı

Turkcell, enflasyon oranlarında görülen artışa rağmen müşterilerine daha fazla arama ve mobil internetten daha indirimli fiyatlarla yararlanma imkânı sundu. Kalifiye hizmeti uygun fiyatlardan kullanıcılarına sunduklarını belirten Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, "2010 enflasyon rakamları, müşterilerimize enflasyona karşı bir 'koruma kalkanı' oluşturduğumuzu ortaya koyuyor. " ifadesini kullandı.

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre 2010 yılı içerisinde Tüketici Fiyatları Endeksi (TÜFE) yüzde 6,40 artış kaydederken, Üretici Fiyatları Endeksi'nde (ÜFE) artış yüzde 8,87 oldu. Buna karşılık Turkcell aboneleri, bir önceki seneyle oranla Kullanılan Dakika Başına Ortalama Fiyatta yüzde 30, internet kullanımında ise Kullanılan Birim Data Başına Ortalama Fiyatta yüzde 77 daha az ödedi. Abone başı aylık ortalama görüşme süresi geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 33, kullanıcı başı aylık ortalama mobil internet kullanımı ise yüzde 343 arttı.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül konuyla ilgili yaptığı açıklamada en kalifiye hizmeti en uygun fiyatlarla kullanıcılarına sunduklarını dile getirdi. Sevilengül, "Turkcell olarak biz, 'daha fazla hayat' ilkesiyle müşterilerimizin özgürce iletişim kurabilmesi için çabalıyoruz. Dakika hesabı yapmadan rahatça konuşmak, mobil hayatın olanaklarından dilediğince faydalanmak Turkcell'lilerin ayrıcalığı. 2010 yıllık enflasyon rakamları, müşterilerimize enflasyona karşı bir 'koruma kalkanı' sağladığımızı ortaya koyuyor. Müşterilerimize Turkcell farkıyla daha ucuza daha fazla ses ve data kullanma olanağı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.