Şarkışla Anadolu Lisesi öğrencilerinden hastalara moral ziyareti

Şarkışla Anadolu Lisesi öğrencileri, ziyaret ettikleri Şarkışla Devlet Hastanesi'nde yatmakta olan hastalara gül dağıtıp moral verdi. Öğrenciler, bu f

Şarkışla Anadolu Lisesi öğrencileri, ziyaret ettikleri Şarkışla Devlet Hastanesi'nde yatmakta olan hastalara gül dağıtıp moral verdi. Öğrenciler, bu faaliyetlerle dostluğu, paylaşmayı ve kardeşliği hatırladıklarını ifade etti.

Şarkışla Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Sipahi, öğrencilerin bu türlü faaliyetlerinden gurur duyduklarını belirterek, onların yardımlaşma, paylaşma ve kardeşlik adına yaptıkları faaliyetleri desteklediklerini belirtti.

Kanser hastası olan ve uzun süredir hastanede tedavi gören İkrami Demirkoparan (42), "Öğrencilerin beni ziyarete geldiğini görünce çok duygulandım. Ellerinde çiçekleri ile odaya girdiler ve benim çektiklerimi bir an da olsa paylaştılar." diye konuştu.

Öğrenci Sema Alacahan da ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu, hastanede yatmakta olan hastaların halinden etkilenip duygulandığını belirtti.

Hastane Başhekimi Hülya Şahan ise öğrencilerin ziyaretinden memnun olduklarını ifade ederek, "Hastalarımıza bir nebze de olsa moral depoladılar. Onlara bu güzel davranışları için teşekkür ediyorum." dedi. Daha sonra öğrenciler hastalarla hatıra fotoğrafı çektirdi.