Gediz Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Güreşçileri Şampiyon Oldu

Gediz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Kütahya'da yapılan liseler arası güreş elemelerinde 4 şampiyonluk kupası aldı ve 15 birincilik elde etti.

Gediz Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Güreşçileri Şampiyon Oldu
Kütahya İl merkezinde yapılan lise yıldız ve gençler kategorilerinde 4 şampiyonluk kupası alan ve 15 birincilik elde eden Gediz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile il üçüncüsü olan Anadolu İmam Hatip Lisesi güreşçileri ilçenin gurur kaynağı oldular.
Gediz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin Gençler Grekoromende il birincisi olan Mustafa Zeybek, Murat Uluyurt ve Halil Keskin, Gençler Serbeste Samet Köse, Ferhat Murat Ergöçmen, Hasan Güneş, Rıza Güzelyurt, Ceyhun Mavi ve Sadettin Kaptan, Yıldızlar Serbeste Levent Çam, Musa Güven, Ali Topaloğlu ve Emrullah Coşkun, Yıldızlar Grekoromende Murat Karaduman ve Kamil Çetin adlı güreşçiler ile Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Gençler Kategorisinde il birincisi olan Resul Kartal, Kütahya'da yapılan karşılaşmalarda en güzel dereceleri elde ederek herkesin gözbebeği haline geldiler.
Kütahya İl birincisi olan ve 4 dalda verilen şampiyonluk kupasını Gediz'e taşıyan 16 güreşçi, Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ile İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy tarafından ödüllendirildi.
Şampiyonlar ilkönce İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy'u ziyaret etti. Öğrencilerin bu başarısının herkes tarafından bir sevinç ve gurur kaynağı olduğunu söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, öğrencilerin hem bilim ve sanatta hem de sporda başarılarının devamını dileyerek, katkısı ve emeği geçen Okul İdaresi, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Antrenörlerine teşekkür etti. Tüm güreşçilere İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy tarafından birer adet kitap hediye edildi.
Şampiyon güreşçiler daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, Gediz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Tevfik Delen, Beden Eğitimi Öğretmenleri İbrahim Demir ve Mehmet Zengin ile Güreş Antrenörü Oğuzhan Kara ile birlikte İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.
Şampiyonları başarılarından dolayı tebrik eden İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Uşak ve Manisa illerinde yapılacak olan Bölge Elemeleri ve Grup Birinciliği müsabakalarına iyi hazırlanarak daha güzel sonuçlar elde etmelerini istedi.
Kaymakamlık olarak her zaman eğitim, kültür ve spor faaliyetlerini desteklediklerini ifade eden Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, 16 Şampiyon güreşçiye birer adet mayo ve spor ayakkabısı hediye etti.