Ak Parti İl Başkanı Salih Koca Üniversiteli Gençler İle Biraraya Geldi

AK Parti İl Başkanı Salih Koca, İl Binasında Üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.

Ak Parti İl Başkanı Salih Koca Üniversiteli Gençler İle Biraraya Geldi
Üniversite komisyonu Başkanı İsmail Şenay'ın organize ettiği toplantıda Eskişehir'de bulunan iki üniversitenin gençleri ile bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Salih Koca, AK Parti Hükümeti tarafından üniversitelerde yapılan yatırımları anlattı.
Koca konuşmasında, "Başbakanımızın "Siyasette gençlere yer vermek, ustalığın şiarındandır" sözünden hareketle üniversiteli gençlerimizi siyasete davet ediyoruz. Geleceğimiz olan gençlerimizi en iyi şekilde donatmak bizlerin birincil görevleridir" dedi.
Toplantıda konuşana AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Çizmelioğlu, böyle önemli bir toplantıyı gerçekleştirdiği için Üniversite birimine teşekkür etti. Çizmelioğlu, "Siyasetin üstün değer olan gençliğin, kendisini evrensel soyut ve somut değerlerle yetiştirmesini, donatmasını ve yaşının dinamikliğini, heyecanını, içindeki saf, samimi ve taptaze duygularla harmanlayarak, ailesine, çevresine, ülkesine ve tüm insanlığa fayda sağlayacak ürünler ortaya koyması yönünde gerekli motivasyon için imkanların ve şartların oluşturulmasına yönelik çalışmalar odağında hareket eden üniversite birimlerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.