Derya Koleji öğrenci velileri yemek yarışmasında buluştu

Derya Koleji tarafından bu yıl 7.‘si düzenlenen Altın Kaşık Yemek Yarışması‘nda 3 kategoriden 140 yemek yarıştı. Birbirinden leziz yemekler, jüri üyelerine zor anlar yaşattı. Okul aile birliği tarafından düzenlenen yemek yarışmasında öğrenci velileri bir



Okul müdürü Murat Kale, velilerin yemek yarışmasına gösterdiği ilgiden memnun olduğunu söyledi. Kale, eğitim ve öğretimde olduğu gibi kolejin sosyal aktiviteler ve veli-öğretmen işbirliğine dayalı organizasyonlarda da adından sıkça söz ettiren bir kurum haline geldiğini belirtti. Kale, bu tür organizasyonların velilerin okula aidiyet duygularını artırdığını, öğrenci başarısına da olumlu yönde katkı sağladığını ifade etti.

Derya Koleji‘nde yapılan etkinliğe aralarında Vali Yrd. Mustafa Yel, Muratlı Kaymakamı Yakup Tat, M.Ereğlisi Kaymakamı İrfan Demiröz, Cumhuriyet Savcıları Doğan Kaya, Yunus Fırat, EMA Eğitim Yön. Krl. Bşk. Kasım Özadalı, Esenyurt Bld. Bşk.Yrd. Mustafa Akboğa‘nın da bulunduğu protokol üyeleri ve işadamları katıldı.

Yarışmada birincilere yarım altın, ikincilere çeyrek altın ve gram altın verildi. Yarışmanın birincileri Aylin Özman, Hanife Uçkan, Ülker Biçen oldu. Zübeyde Varlık, Elif Erbeyin, Kader Karakaya, Hidayet Kurt, Zuhal Keser ve Merve Pektanır da ikinci ve üçüncülüğü paylaştılar. Jüri özel ödülünü ise Füsun Altıntaş aldı.