Antalyaspor Fenerbahçe maçı özeti ve gollerini izle

Antalyaspor Fenerbahçe maçı özeti izle. Antalyaspor Fenerbahçe maçı özeti izleyin. Antalyaspor Fenerbahçe maçı özetini izle. Antalyaspor Fenerbahçe maçı özetini izleyin. Antalyaspor Fenerbahçe maçı özeti ve golleri izle. Antalyaspor Fenerbahçe maçı özetini izleyin. Antalyaspor Fenerbahçe maçı özeti ve gollerini izleyin. İşte Antalyaspor Fenerbahçe

M.P Antalyaspor Fenerbahçe maçı özeti. Antalyaspor Fenerbahçe maçı özeti izle. Antalya Fenerbahçe maçı özeti ve foto galeri. Antalyaspor Fenerbahçe maçı 0-1 olarak bitti. İşte Antalya Fenerbahçe maçı özeti ve canlı anlatımı.Antalyaspor Fenerbahçe maç sonucu.Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Antalyaspor'a konuk olan Fenerbahçe rakibini Gökhan Gönül'ün muhteşem golüyle 1-0 mağlup etmeyi başardı. Elinde sadece lig şampiyonluğu hedefi kalan Fenerbahçe, 2. yarının ilk maçında Antalya'yı devirip, önümüzdeki hafta lider Trabzonspor ile evinde oynayacağı mücadele öncesi moral buldu. 3. sıradaki Fenerbahçe, maç sonrasında puanını 36'ya yükseltti. Antalyaspor ise 23 puanla 12. sırada kaldı.

ANTALYASPOR'UN 11'İ..
Ömer, Erkan, Ali Turan, Deniz, Yenal, İbrahim, Sedat, Uğur, Necati, Mehmet Yılmaz, Tita

FENERBAHÇE'NİN 11'İ..
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Diego Lugano, Joseph Yobo, Andre Santos, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Alex de Souza, Mamadou Niang, Semih Şentürk
Ligde ilk yarıdaki 17 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 33 puan toplayarak 3. sırada yer alan Fenerbahçe'nin, şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürmek için ilk hedefi galibiyet.

Antalyaspor Fenerbahçe maçı özeti ve gollerini izleANTALYASPOR FENERBAHÇE MAÇI FOTO GALERİ

Antalyaspor Fenerbahçe maçı özeti ve gollerini izleANTALYASPOR FENERBAHÇE MAÇI CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ



-İSTANBUL DIŞINDA 10 MAÇTA 7 MAĞLUBİYET-

Bu sezon mücadele ettiği 3 kulvarda da İstanbul dışında yaptığı maçlarda oldukça kötü bir performans sergileyerek sadece 1 kez kazanan Fenerbahçe için galibiyet bu anlamda da büyük önem taşıyor. Sarı-lacivertliler, ligde, Ziraat Türkiye Kupası'nda ve Avrupa mücadelesinde İstanbul dışında yaptığı 10 maçta 7 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 1 galibiyet aldı.

Fenerbahçe'nin İstanbul dışındaki maçlarında aldığı sonuçlar şöyle:

Spor Toto Süper Lig:
Trabzonspor-Fenerbahçe.....: 3 - 2
Kayserispor-Fenerbahçe.....: 2 - 0
Konyaspor-Fenerbahçe.......: 1 - 4
Bursaspor-Fenerbahçe.......: 1 - 1
Gaziantepspor-Fenerbahçe...: 2 - 1
Ankaragücü-Fenerbahçe......: 2 - 1

Ziraat Türkiye Kupası:
Ankaragücü-Fenerbahçe......: 4 - 2
Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe: 2 - 1

Avrupa Kupası Maçları:
Young Boys-Fenerbahçe......: 2 - 2
PAOK-Fenerbahçe............: 1 - 0

MAÇ ÖNCESİ

Ligin ilk yarısında liderin 9 puan gerisinde kalan, Avrupa'ya ve Ziraat Türkiye Kupası'na erken veda eden Fenerbahçe, artık önünde kalan tek hedefe kilitlendi.M.P Antalyaspor Fenerbahçe maçı LİG TV canlı maç izle- LİG TV canlı maç izleyin. Antalyaspor Fenerbahçe maçı LİG TV canlı maç izle. Antalyaspor Fenerbahçe maçı izle. Antalyaspor Fenerbahçe maçı canlı izle. Antalyaspor Fenerbahçe maçı canlı izleyin. Antalyaspor Fenerbahçe maçı LİG TV izle. Antalyaspor Fenerbahçe maçı LİG TV canlı maç izle. Antalyasp

İstanbul'daki çalışmaların ardından Yeni Malatyaspor maçından sonra Antalya'ya gelen ve 1 haftadır kampta bulunan Sarı-Lacivertliler, ikinci yarının ilk haftasında yarın akşam karşı karşıya gelecekleri Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını bu akşamki son çalışmayla tamamlayacak.

Sarı-Lacivertli takımda sadece Uğur Boral'ın sakatlığı bulunurken, Niang'ın dün takımla çalışması ve forma giyecek duruma gelmesi teknik heyeti sevindirdi. Teknik direktör Aykut Kocaman sahaya süreceği kadroyu şekillendirirken, Samsunspor ile oynanan hazırlık maçından farklı olarak Semih'in yerine Niang'ın ilk 11'de olması kesin. Aykut Kocaman formda görünen Dia için yer ararken, Senegalli oyuncu Özer'in yerine orta sahanın solunda yer alabilir.

Kocaman'ın yarın akşam takımını sahaya şu muhtemel 11 ile çıkarması bekleniyor:

Volkan, Gökhan, Lugano, Yobo, Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Özer (Dia), Alex, Niang

Medical Park Antalyaspor'un ise muhtemel 11'i şöyle:

Ömer, Erkan, Ivan Radeljic, Deniz Barış, İlkem, Ali Zitouni, İbrahim Dağaşan, Uğur İnceman, Tita, Mehmet Yılmaz, Serge Djiehoua.

"SEZONUN EN ÖNEMLİ MAÇI"

Sarı-Lacivertli ekipte herkes Antalyaspor maçı öncesi kenetlenmiş durumda. Antalyaspor maçına "dönüş maçı" olarak bakan futbolcular ve teknik heyet bu maçı kazanamamaları halinde bir sonraki Trabzonspor maçının daha zor olacağını belirtiyorlar. Puan farkının açılmasını istemeyen ve önce Antalyaspor maçına konsantre olan Sarı-lacivertli takımda kaptan Alex ve Emre başta olmak üzere tüm oyuncular maçın önemine dikkat çekerek, kendi aralarında "Sezonun en önemli maçı bizim için bu maç. Bu maçı kayıpsız geçerek galibiyet serisi yakalamalıyız" diye konuşuyorlar.Alex'in sözleşmesinin uzatılması ile ilgili yöneticilerin kendisiyle konuşması Brezilyalı kaptanın kaygılarını da yok ederken, Teknik direktör Aykut Kocaman'ı da rahatlattı. Alex'e, "Ligin ikinci yarısında sana her zamankinden daha fazla ihtiyacım olacak" demesi de oyuncusunu onurlandırırken, Kocaman oyuncularından %100 Antalyaspor maçına konsantre olmalarını istedi.Ligde ilk yarıdaki 17 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 33 puan toplayarak 3. sırada yer alan sarı-lacivertli ekibin, şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürmek için ilk hedefi galibiyet.Sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarını Antalya‘da yaptığı kampla sürdüren sarı-lacivertliler, bu akşam kampta bulunduğu Miracle Otel‘in sahasında basına kapalı antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamlayacak. Mardan Antalyaspor Stadı‘nda yarın saat 19.00‘da başlayacak Medical Park Antalyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

-İSTANBUL DIŞINDA 10 MAÇTA 7 MAĞLUBİYET-

Bu sezon mücadele ettiği 3 kulvarda da İstanbul dışında yaptığı maçlarda oldukça kötü bir performans sergileyerek sadece 1 kez kazanan Fenerbahçe için galibiyet bu anlamda da büyük önem taşıyor. Sarı-lacivertliler, ligde, Ziraat Türkiye Kupası‘nda ve Avrupa mücadelesinde İstanbul dışında yaptığı 10 maçta 7 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 1 galibiyet aldı.

ANTALYASPOR FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARI

Fenerbahçe, ikinci yarı hazırlıkları kapsamındaki Antalya kampında, akşam saatlerinde kamp yapılan Miracle Otel’in sahasında yaptığı antrenmanla MP Antalyaspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenmanda sarı - lacivertliler, 4 grup halinde yaptıkları 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Ardından oyuncularımız 2 gruba ayrılarak çalışmalrını sürdürdüler. Birinci grup taktiksel çalışmalar yaparken, ikinci grup dar alanda pas organizasyonları çalıştılar. Oyuncular, antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalar ile tamamladılar. Özer Hurmacı, antrenmana ameliyat olduğu sol ayağındaki ağrıları nedeniyle tedbir amaçlı katılmazken, Uğur Boral ise takımdan ayrı bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.