Justin Tv izle - M.P Antalyaspor Fenerbahçe maçı heyecanı

M.P Antalyaspor Fenerbahçe maçı özeti. Antalyaspor Fenerbahçe maçı özeti izle. Antalya Fenerbahçe maçı özeti ve foto galeri. Antalyaspor Fenerbahçe maçı 0-1 olarak bitti. İşte Antalya Fenerbahçe maçı özeti ve canlı anlatımı.Antalya Fenerbahçe maç sonucu. Antalyaspor Fenerbahçe maç sonucu.

M.P Antalyaspor Fenerbahçe maçı özeti. Antalyaspor Fenerbahçe maçı özeti izle. Antalya Fenerbahçe maçı özeti ve foto galeri. Antalyaspor Fenerbahçe maçı 0-1 olarak bitti. İşte Antalya Fenerbahçe maçı özeti ve canlı anlatımı.Antalya Fenerbahçe maç sonucu. Antalyaspor Fenerbahçe maç sonucu.

Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Medical Park Antalyaspor'u 1-0 mağlup ederek, ligin ikinci yarısına galibiyetle başladı. Lider Trabzonspor'un puan kaybettiği haftada, sarı lacivertliler hem deplasman fobilerini yendi hem de önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Justin Tv izle - M.P Antalyaspor Fenerbahçe maçı heyecanıANTALYASPOR FENERBAHÇE MAÇI FOTO GALERİ

Justin Tv izle - M.P Antalyaspor Fenerbahçe maçı heyecanıANTALYASPOR FENERBAHÇE MAÇI CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta maçında Medical Park Antalyaspor sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Mardan Antalyaspor Stadı'nda oynanan mücadeleyi sarı lacivertli ekip 1-0 kazandı ve sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlayarak moral buldu. Sarı-lacivertliler bu galibiyetle deplasman fobilerine de son vermiş oldular.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren gol 41. dakikada Gökhan Gönül'ün şık aşırtma vuruşuyla geldi. Maçın son düdüğü çaldıktan sonra hakem Tolga Özkalfa, Erkan Sekman'a ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart gösterdi.

Fenerbahçeli futbolcular atılan gol sonrası, Ziraat Türkiye Kupası'nda Yeni Malatyaspor mağlubiyeti sonrasında ağır eleştirilere maruz kalan Aykut Kocaman'a giderek toplu bir biçimde gol sevincini yaşadı.

Lider Trabzonspor'un puan kaybettiği haftada Fenerbahçe puanını 36'ya yükseltti ve aradaki puan farkını 7'ye indirdi. Medical Park Antalyaspor ise 23 puanda kaldı.

Önümüzdeki hafta Fenerbahçe sahasında Trabzonspor'u ağırlarken; Medical Park Antalyaspor ise deplasmanda Sivasspor'a konuk olacak.

KOCAMAN'DAN OFANSİF 11

Sarı-lacivertli ekipte Aykut Kocaman hücum hattında kadroda değişikliğe giderken; ileride Alex, Niang ve Semih üçlüsüyle sahaya çıktı.

Fenerbahçe'de karşılaşmanın 18 kişilik kadrosuna giremeyen yabancı oyuncular Guiza, Bilica ve Cristian, mücadeleyi tribünden takip etti.

Medical Park Antalyaspor'da sakatlığı nedeniyle kadroya alınmayacağı açıklanan Mehmet Yılmaz'ın son yapılan kontrolde oynayabileceği ifade edildi ve son anda kadroya alındı. Bileğinden sakatlığı bulunan Necati Ateş de ilk 11'de yer aldı.

KALEYİ UZAKTAN YOKLADILAR

Karşılaşmanın ilk 15 dakikasında ev sahibi takım, rakibi karşısında üstün bir oyun sergiledi. Tita'nın sol kanattan etkili paslarıyla sarı-lacivertli defansa zor anlar yaşatan Antalyaspor, şutlarda isabet bulamadı.

İlk 15 dakikalık bölümün ardından oyunda dengeyi kuran Fenerbahçe, pozisyon bulmakta zorlandı. Sarı-lacivertliler Alex'in uzaktan şutları ile gol aradı.

Tita, Necati, Mehmet Yılmaz ile kaleyi uzaktan yoklayan Antalyaspor isabet sağlayamazken; Fenerbahçe ise genelde serbest vuruşlarla rakibi karşısında gol arasa da 40 dakikalık bölümde başarılı olamadı.

GÖKHAN GÖNÜL'DEN HARİKA BİR AŞIRTMA

İlk devrede birkaç pozisyon dışında tehlikeli atak olmazken; 41. dakikada sahneye çıkan Gökhan Gönül takımını öne geçiren golü kaydetti. Çalımlarla Antalyaspor ceza sahası önünde hareketlenen Gökhan Gönül'ün, Antalyaspor defans oyuncularının hatasından yararlanarak yaptığı aşırtma vuruşta, meşin yuvarlak Ömer Çatkıç'ın üstünden filelerle buluştu: 0-1

TOLGA ÖZKALFA GERİ PAS OLARAK DEĞERLENDİRDİ

İkinci yarıda Fenerbahçe kontratağa yönelik bir futbola dönerken; Antalyaspor ise baskısını artırmaya başladı. Özellikle sol kanatta Andre Santos'un boş bıraktığı bölgeden atak yapan Antalyaspor son vuruşlarda istediğini yapamadı.

Karşılaşmanın 59. dakikasında ilginç bir an yaşandı. Orta alanda Lugano ile Tita arasındaki mücadelede, iki oyuncu meşin yuvarlağa aynı anda vurdu. Kaleci Volkan kendisine gelen topu elle tutunca, hakem Tolga Özkalfa endirekt vuruş kararı verdi. Fenerbahçeli futbolcuların itirazı sonuç vermedi. Tita'nın ceza yayına doğru paslaşarak kullandığı en direk serbest vuruşu Necati ıskaladı ve Antalyaspor önemli bir ataktan oldu.

SEMİH-ÖZER DEĞİŞİKLİĞİ

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman 61. dakikada Semih Şentürk'ün yerine Özer Hurmacı'yı aldı. Orta alanı daha kalabalık tutmak isteyen Kocaman, Niang'ı forvet hattına çekti ve arkasında Alex'i oynattı.
POZİSYON VAR, AMA SONUÇ YOK

İkinci 45 dakika oyun anlamında aktif bir tempoda geçmesine rağmen; bunun pozisyonlara yansımaması aynı oranda olmadı. Maç genel olarak orta alan mücadelesi şeklinde geçmesine neden oldu. Sarı-lacivertliler savunma dengesini bir an olsun bozmazken; rakip takım oyuncularına da ceza alanı içinde fazla şut şansı tanımadı. Kontrataklar ve duran toplarla farkı ikiye taşımak isteyen Fenerbahçe ise girdiği gol şanslarını değerlendiremedi. 90 dakika sonunda sarı lacivertliler Gökhan Gönül'ün güzel golüyle galibiyete uzandı.

İSTANBUL DIŞINDA 2. GALİBİYET

Bu sezon mücadele ettiği 3 kulvarda da İstanbul dışında yaptığı maçlarda oldukça kötü bir performans sergileyerek sadece 1 kez kazanan Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor karşısında galibiyete uzandı.

Sarı-lacivertliler, ligde, Ziraat Türkiye Kupası'nda ve Avrupa mücadelesinde İstanbul dışında yaptığı 11 maçta 7 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 2 galibiyet aldı.

MAÇ ÖNCESİ


M.P Antalyaspor Fenerbahçe maçı LİG TV canlı maç izle- LİG TV canlı maç izleyin. Antalyaspor Fenerbahçe maçı LİG TV canlı maç izle. Antalyaspor Fenerbahçe maçı izle. Antalyaspor Fenerbahçe maçı canlı izle. Antalyaspor Fenerbahçe maçı canlı izleyin. Antalyaspor Fenerbahçe maçı LİG TV izle. Antalyaspor Fenerbahçe maçı LİG TV canlı maç izle. Antalyaspor Fenerbahçe maçı LİG TV canlı maç izleyin. Antalyaspor Fenerbahçe maçı izlemekLigin ilk yarısında liderin 9 puan gerisinde kalan, Avrupa'ya ve Ziraat Türkiye Kupası'na erken veda eden Fenerbahçe, artık önünde kalan tek hedefe kilitlendi.Justin Tv izle

İstanbul'daki çalışmaların ardından Yeni Malatyaspor maçından sonra Antalya'ya gelen ve 1 haftadır kampta bulunan Sarı-Lacivertliler, ikinci yarının ilk haftasında yarın akşam karşı karşıya gelecekleri Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını bu akşamki son çalışmayla tamamlayacak.

GALATASARAY SİVASSPOR MAÇI

Galatasaray Sivasspor maçı LİG TV saat kaçta yayınlanacak?- canlı maçı izleGalatasaray Sivasspor maçı izle- LİG TV canlı maç izle.Galatasaray Sivasspor maçı nerede oynanacak? Galatasaray Sivasspor maçı TT Arena'da ilk Süper Lig maçı izle. Galatasaray Sivasspor maçı LİG TV justin tv izle. Galatasaray Sivasspor maçı justin TV izle.
Spor Toto Süper Lig'de 6. sezonunu yaşayan Sivasspor, hafta sonu oynayacağı Galatasaray maçında ligde ''4 Büyüklere'' karşı 45'inci sınavını verecek.

Galatasaray'a karşı ligdeki 12'inci sınavına Pazar günü saat 19.00'da Türk Telekom Arena Stadı'nda çıkacak olan Sivasspor, ayrıca bu maçta, ''4 büyükler'' olarak bilinen Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'a karşı ligdeki 45'inci maçını oynamış olacak. Süper Lig'de 6. sezonunu yaşayan ve Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor ile ligde 11'er kez karşılaşan kırmızı-beyazlı ekip, bu 44 maçta 11 galibiyet (1'i hükmen) ve 10 beraberlik elde ederken, 23 kez de sahadan yenik ayrıldı.

Galatasaray ile ligde yaptığı 11 maçta 6 mağlubiyet, 3 beraberlik, 2 galibiyet alan Sivasspor, Fenerbahçe ile ligde yaptığı 11 maçın 8'inden mağlubiyetle, 2'sinden beraberlikle, 1'inden ise galibiyetle ayrıldı. Beşiktaş ile ligde yaptığı 11 maçın 3'ünden galibiyetle, 3'ünden beraberlikle, 5'inden ise mağlubiyetle ayrılan Sivasspor, Trabzonspor ile yaptığı 11 maçın 5'ini (1'i hükmen) kazanırken, 2 kez berabere kaldığı bordo-mavili ekibe 4 defa da yenildi.

-BU SEZON SADECE GALATASARAY'I MAĞLUP ETTİ-

Sivasspor, bu sezon 4 büyüklerden sadece Galatasaray'ı yenme başarısı gösterdi. Ligin ilk haftasında Galatasaray'ı Sivas'ta 2-1 yenen Sivasspor, deplasmanda Trabzonspor'a 6-1, Beşiktaş'a 2-1 ve Fenerbahçe'ye 1-0 yenildi. Kırmızı-beyazlı ekip, Galatasaray'a karşı 2 galibiyetini de iç sahada elde etti. Galatasaray ile İstanbul'da yaptığı 5 maçın 5'inden de yenik ayrılan Sivasspor, sarı-kırmızılı ekiple evinde oynadığı 6 maçın 2'sinden galibiyetle, 3'ünden beraberlikle, 1'inden ise yenilgiyle ayrıldı.