İşitme Engelli Minik Çocuklara İlk Piyangosu Vurdu

İliç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Anagold Maden Şirketi ve 23 Nisan İlköğretim Okulu'na yeni atanan Sınıf Öğretmeni Fatma Maraşlı'nın üstün gayretleri ile İliç'te İlköğretime giden işitme engelli minik öğrenciler için İşitme Engelliler Özel Eğitim Sınıfı yaptırıldı

İşitme Engelli Minik Çocuklara İlk Piyangosu Vurdu
İliç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Anagold Maden Şirketi ve 23 Nisan İlköğretim Okulu'na yeni atanan Sınıf Öğretmeni Fatma Maraşlı'nın üstün gayretleri ile İliç'te İlköğretime giden işitme engelli minik öğrenciler için İşitme Engelliler Özel Eğitim Sınıfı yaptırıldı.
Yeni yılın ilk gününde açılan İşitme Engelliler Özel Eğitim Sınıfı işitme engelli öğrencileri adeta Milli Piyangodan büyük ikramiyeyi kazanmış gibi sevince boğdu. İliç'te özellikle işitme engelli öğrenciler için büyük önem arz eden sınıfın açılması dolayısıyla bir açıklama yapan 23 Nisan İlköğretim Okulu Müdürü Yusuf Yıldırım "Değerli Sınıf Öğretmeni Fatma Maraşlı, İşitme Engelli öğrenciler için, özel donanımlı bir sınıf yapılması için çalışmalara başladı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Anagold Maden Şirketinin verdiği destek ile öğrencilerimize çok güzel bir sınıf yaptık. Hem İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze hem de şirket ve yöneticilerinden Atılgan Maraşlı'ya teşekkür ediyorum. Ayrıca iş çıkışı yorgun oldukları halde çocukların eğitimi için gece yarılarına kadar sınıfın tamamlanması için çalışan Bekir Gürbüz, Davut Tunça, Adnan Keklik,Bekir Yücesoy, Şerif Yurt'a teşekkürü borç bilirim" dedi.İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldırım ise yaptığı açıklamada Anagold maden Şirketine, Sınıf Öğretmeni Fatma Maraşlı'ya, çalışmalarından ve yardımlarından dolayı teşekkür ederek. "İliç'te tüm okullarda modern sınıflar yapacağız, Özürlü öğrencilerimizi de en iyi şekilde eğiteceğiz" dedi.