Yüksek Sadakat Eurovision 2011 (İngilizce şarkıya Türk motifleri)

Eurovision 2011 temsilcimiz Yüksek Sadakat olarak belirlendi. Eurovision 2011 temsilcisi Yüksek Sadakat hakkında bilgiler. Yüksek Sadakat Eurovision şarkısı ingilizce olacak! Yüksek Sadakat Eurovision şarkısı için tıklayınız. Yüksek Sadakat Eurovision şarkısı ve Eurovision 2011...

Yüksek Sadakat Eurovision 2011 (İngilizce şarkıya Türk motifleri)
Eurovision 2011 temsilcimiz Yüksek Sadakat olarak belirlendi. Eurovision 2011 temsilcisi Yüksek Sadakat hakkında bilgiler. Yüksek Sadakat Eurovision şarkısı ingilizce olacak! Yüksek Sadakat Eurovision şarkısı için tıklayınız. Yüksek Sadakat Eurovision şarkısı ve Eurovision 2011... Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Yüksek Sadakat, TRT’nin istediği üç şarkıyı hazırlayabilmek için aralıksız çalışıyor.

ALMANYA’nın ev sahipliği yapacağı 56. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Yüksek Sadakat grubu, dün Ortaköy’deki Feriye Lokantası’nda bir basın toplantısı düzenledi. Grup üyelerinden Uğur Onatkut’un rahatsızlığı sebebiyle katılamadığı toplantıda gazetecilerin sorularını bas gitarist Kutlu Özmakinacı, vokalist Kenan Vural, gitarist Serkan Özgen ve davulcu Alpay Şalt yanıtladı. Eurovision nedeniyle yeni albümlerinin çıkış tarihini ertelediklerini belirten Kutlu Özmankinacı, yarışmaya İngilizce şarkıyla katılacaklarını söyledi: “Şarkıların İngilizce olması, dereceleri iyi yönde etkiliyor. Manga’yla da görüştük, fikirlerini aldık. Türk motifleri içeren hareketli bir şarkı hazırlayacağız.”

Yüksek Sadakat FOTO GALERİ için tıklayınız

Yüksek Sadakat Medya - Video için tıklayınız

2011 Eurovision'da hangi ülkeler yarışacak?

Eurovision 2010 Lena (Satalite) - Manga( We Could Be The Same) - video izle

Seyirci avantajı olacak

Kenan Vural, heyecan nedeniyle uyku düzenlerinin bozulduğunu ifade ederek, yarışmanın Almanya’da yapılacak olmasının seyirci avantajı sağlayacığına dikkat çekti. Hazırlık sürecinden bahseden Serkan Özgen de “Eurovision için üç şarkı yollamamız gerekiyor. Bu şarkıları 10-15 gün içinde tamamlayıp göndereceğiz. Sonra TRT’nin şubat ayındaki seçimini bekleyeceğiz. Seçilen şarkıyı şubat ayının ortasında yeniden kaydedip, mart başında da single ve klip çekimi yaparak tanıtımlara başlayacağız. Nisanda ise diğer ülkelerdeki promosyon çalışmalarına başlayacağız” diye konuştu.

İkinci jenerasyon

Önceki akşam hastaneye kaldırılan Yüksek Sadakat’in klavyecisi Uğur Onatkut’un annesi Nilgün Onatkut, 5 Yıl Önce 10 Yıl Sonra grubu ile 1984 yılında Lüksemburg’da yapılan Eurovision’a katılmıştı. Grup, buradaki yarışmada 12’nci olmuştu. 27 yıl sonra oğul Onatkut, mayıs ayında Almanya’da yapılacak Eurovision’a Yüksek Sadakat grubuyla katılacak.