Kavak Yelleri'nin 145. bölüm fragmanı yayınlandı

Kana D'nin gençlik dizisi Kavak Yelleri'nin 145. bölüm fragmanı yayınlandı. Kavak Yelleri 145. yeni bölümüyle Cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında olacak. İşte Kavak Yelleri'nin 145. bölüm özeti ve fragmanı...

Kavak Yelleri 145. bölümüyle 15 Ocak Cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında olacak. İşte Kavak Yelleri'nin 145. bölüm fragmanı ve özeti...

Güven yaralıdır. Aslı ne yapacağını şaşırır. Güven’in yardımına Efe koşar. Aslı ve Efe, Güven’i hastaneye götürürler. Efe, yolda hastalığına bağlı olarak sıkıntılar yaşar ve kendisini karanlığın ortasında bulur. Aslı ve Güven bir hesaplaşma içindedir. Güven, Aslı’nın yanından kaçar.

Deniz, Özge ile fotoğraf çekimlerinden sonra gittikleri barda daha yakın olmak isteyince Özge bir oyun oynamaya kalkar. Bu durum ikisinin tehlikeli anlar yaşamasına neden olur. Öte yandan Mine, Suzan’ın bir isteğini yerine getirmek için zor bir tercih yapmak zorunda kalır. Bunu yaparken Özge ile Mine ilk defa iletişime geçer. Duygu’nun eline geçirdiği bir bilgi ise Mine’nin işini kaybetmesine neden olacak kadar tehlikelidir.

Güven, Aslı’dan uzak durmaya kararlıdır. Diğer tarafta Efe, elini kolunu bağlayan bir haber alır. İki aşk arasında sıkışıp kalmış durumdayken, Aslı’nın kapısını bir şövalye çalar.