Kıvırcık Ali trafik kazası fotoğrafları (Kıvırcık Ali öldümü?) - foto

Kıvırcık Ali öldü. Kıvırcık Ali kimdir? Kıvırcık Ali haberleri. Kıvırcık Ali kaza! Kıvırcık Ali öldü mü? Kıvırcık Ali trafik kazası! Kıvırcık Ali videosu! Kıvırcık Ali fotoğrafları! Kıvırcık Ali son dakika haberleri. İşte Kıvırcık Ali albümleri video izle.

'Kıvırcık Ali' olarak bilinen Türk Halk Müziği sanatçısı Ali Özütemiz'in (42) Çatalca'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.Kıvırcık Ali öldü. Kıvırcık Ali nasıl öldü? Kıvırcık Ali kaza mı geçirdi? Kıvırcık Ali kimdir? Kıvırcık Ali haberleri. Kıvırcık Ali videosu, Kıvırcık Ali trafik kazası için tıklayınız. İşte Kıvırcık Ali son dakika haberleri... Kıvırcık Ali (Ali özütemiz) haberler.Kıvırcık Ali öldü. Kıvırcık Ali kimdir? Kıvırcık Ali haberleri. Kıvırcık Ali kaza! Kıvırcık Ali öldü mü? Kıvırcık Ali trafik kazası! Kıvırcık Ali videosu! Kıvırcık Ali fotoğrafları! Kıvırcık Ali son dakika haberleri. İşte Kıvırcık Ali albümleri video izle.

Sabah 05.30 sıralarında Çatalca Tepecik mevkiinde meydana gelen kazada Ali Özütemiz'in otomobilinin takla attığı ifade edildi. Beşiktaş'taki stüdyosunda albüm çalışması yapan sanatçının sabaha karşı evine giderken kaza geçirdiği bildirildi. 42 yaşındaki Özütemiz'in hayatını kaybettiği, cesedinin ise hastane morguna kaldırıldığı öğrenildi.

KIVIRCIK ALİ CENAZESİ

Ankara'daki bir canlı yayına yetişmek üzere Atatürk Havalimanı'na giderken Tepecik mevkiinde dün sabah geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Özütemiz için bugün Avcılar'daki Er Mahmut Dede Cemevi'nde tören düzenlenecek. Tören öncesi yüzlerce kişi cemevinde toplanırken, Özütemiz'în askerde bulunan oğlu Eren Özütemiz de izin alarak İstanbul'a geldi. Cemevindeki tören öncesi kız kardeşi Ezem ile birlikte taziyeleri kabul eden Eren Özütemiz, gözyaşlarına boğuldu. Babasının sazına sarılan Özütemiz, "Baba hani sen beni görmeye gelecektin. Bak ben geldim. Ben seni dört kolluyla uğurlamaya mı gelecektim" diye feryat etti. Gözyaşlarına boğulan Eren ve Ecem kardeşleri yakınları teselli etmeye çalıştı. Kıvırcık Ali cenaze töreni Cem evi. Kıvırcık Ali cenaze töreni cem evi görüntüleri için tıklayınız.Kıvırcık Ali cenaze töreni için tıklayınız. Kıvırcık Ali cenazesi. Kıvırcık Ali cenazesi ve Kıvırcık Ali cenazede yaşananlar burada!

Kıvırcık Ali trafik kazası fotoğrafları (Kıvırcık Ali öldümü?) - foto KIVIRCIK ALİ CENAZE GÖRÜNTÜLERİ - FOTO


Kıvırcık Ali trafik kazası fotoğrafları (Kıvırcık Ali öldümü?) - foto  TRAFİK KAZASI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kıvırcık Ali trafik kazası fotoğrafları (Kıvırcık Ali öldümü?) - foto KIVIRCIK ALİ FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Kıvırcık Ali trafik kazası fotoğrafları (Kıvırcık Ali öldümü?) - fotoBEYAZ GAZETE KIVIRCIK ALİ'NİN MANEJERİNE ULAŞTI - TIKLA OKU

Kıvırcık Ali trafik kazası fotoğrafları (Kıvırcık Ali öldümü?) - foto KIVIRCIK ALİ'NİN TÜM KLİPLERİ VİDEO İZLE
 
Kamuoyunun Kıvırcık Ali olarak tanıdığı halk türküsü sanatçısı Ali Özütemiz, bu sabah 05.30 sıralarında geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.Beşiktaş'ta bulunan müzik stüdyosunda yeni çıkaracağı kasetin çalışmalarını yaptıktan sonra Büyükçekmece Güzelce'de bulunan evine giderken kendi kullandığı otomobilin takla atması sonucu hayatını kaybeden Özütemiz'in cenazesi Büyükçekmece Devlet Hastenesi morguna kaldırıldı.Sanatçı Ali Özütemiz'in cenazesi, yarın Avcılar Er Mahmut Dede Cemevi'nde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

Ali Özütemiz, 11 Ekim 1968'de Tokat'ın Turhal ilçesinin Erenli köyünde dünyaya geldi. Mahzuni Şerif, Abdullah Papur, Ali Kızıltuğ, Ali Ekber Çiçek, Muhlis Akarsu, Rıza Aslandoğan, Arif Sağ, Musa Eroğlu ve Sebahat Akkiraz gibi büyük üstatları dinleyerek büyüyen, zamanın çoğunu bağlama çalarak geçiren Özütemiz, gazino ve düğün salonlarında çalışmaya başladıktan sonra saçlarının uzun ve kıvırcık olmasından dolayı ''Kıvırcık Ali'' olarak anılmaya başlandı. ''Gül tükendi ben tükendim'', ''Isırgan otu'', ''Üçüncü gurbet'', ''Geriye dönün seneler'' ve ''Hepimize yeter dünya'' adlarıyla 5 albüm çıkaran ''Kıvırcık Ali'', 2 çocuk babasıydı.

Alınan bilgiye göre, Çatalca‘da devrilen aracında hayatını kaybeden Ali Özütemiz (42) için yarın saat 13.00‘te Avcılar Er Mahmut Dede Cemevi‘nde tören yapılacak. Özütemiz‘in cenazesi, törenin ardından defnedilecek. Ali Özütemiz, 11 Ekim 1968‘de Tokat‘ın Turhal ilçesinin Erenli köyünde dünyaya geldi. Mahzuni Şerif, Abdullah Papur, Ali Kızıltuğ, Ali Ekber Çiçek, Muhlis Akarsu, Rıza Aslandoğan, Arif Sağ, Musa Eroğlu ve Sebahat Akkiraz gibi büyük üstatları dinleyerek büyüyen, zamanın çoğunu bağlama çalarak geçiren Özütemiz, gazino ve düğün salonlarında çalışmaya başladıktan sonra saçlarının uzun ve kıvırcık olmasından dolayı ‘‘Kıvırcık Ali‘‘ olarak anılmaya başlandı. ‘‘Gül tükendi ben tükendim‘‘, ‘‘Isırgan otu‘‘, ‘‘Üçüncü gurbet‘‘, ‘‘Geriye dönün seneler‘‘ ve ‘‘Hepimize yeter dünya‘‘ adlarıyla 5 albüm çıkaran ‘‘Kıvırcık Ali‘‘, 2 çocuk babasıydı.

Çamurda kayarak direksiyon hakimiyetini kaybetti

Özütemiz'in babası Aşık Ali'nin de trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi. Kaza sabah saat 05.30 sıralarında, Büyükçekmece Tepecik bağlantı yolunda meydana geldi. Beşiktaş'taki bir stüdyoda repertuar çalışması yaptıktan sonra Güzelce'deki evine dönen Özütemiz, Ankara TRT'deki bir programa katılmak için havalimanına gitmek üzere tekrar yola çıktı. Özütemiz, aracıyla Tepecik bağlantı yoluna geldiği sırada, çamurda kayarak direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil şarampole yuvarlandı. Hurda haline dönen otomobilde sıkışan türkücüye önce vatandaşlar müdahale etti. Ağır yaralanan Özütemiz, otomobilden itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde müdahale ettiği Ali Özütemiz, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Kalp masajı yaptı

Kazanın olduğu yerdeki otoparkın sahibi Cafer Gaffaroğlu, "Bir patlama sesi duydum. Hemen sesin geldiği yere koştum. Takla atan araçtaki sürücüye yöneldim, kendinde değildi. Otomobilden çıkarmaya çalıştım ama sıkışmıştı. İtfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdim. İtfaiye çıkardıktan sonra sağlık ekipleri yaralıya kalp masajı yaptı ancak kurtaramadı" dedi.
Kıvırcık Ali trafik kazası fotoğrafları (Kıvırcık Ali öldümü?) - foto
 
Kıvırcık Ali Kimdir?

Asıl Adı Ali ÖZÜTEMİZ olan, Kıvırcık Ali 11.10.1968 yılında Tokat’ın Turhal ilçesinin Erenli Köyü’nde, dokuz kardeşin en küçüğü olarak dünyaya geldi. Doğduğu gün babasının ölümünün 40 ekmeği verilmekteydi. Hal böyle iken dedesi “İşte oğlum geri döndü” der ve babasının ismi olan ALİ adını verir. Babası kendi yöresinde Aşık ALİ olarak bilinen ve çok sevilen mahalli bir halk ozanıdır. Sanatçı büyüyüp okul çağlarına geldiği zaman türküler söylemeye başlar. Bağlamaya ve halk müziğine olan ilgisi, köye gelen ozanları ve dedeleri kapı aralarından dinleyerek başlamıştır. Kah ırgat tarlasına ekmek götürürken, kah koyun kuzunun peşinde koşarken çan sesleri ile sesinin birleştiği anda her şeyi unutur, unutur da bir türkü tutturur.

Bir kayanın üstünde türkü söylerken hayallere dalar ve bu esnada derinden bir ses duyar; “güccük güccük” diye, bu ses evin en küçüğü olmasından dolayı güccük ismini takan annesi Gülbahar hanıma aittir. Oğlunun bu durumunu fark eden Gülbahar hanım, elinden tuttuğu gibi eve götürür ve gözü gibi koruduğu bağlamayı sakladığı yerden çıkararak “al güccüğüm Ali’m babandan sana yadigar” deyip bağlamayı eline tutuşturur. Sanatçı büyük bir sevinçle annesinin elini öperek bağlamayı alır. Hayatında ilk kez mutluluğun göz yaşlarını o an döker. Sevinci çok uzun sürmez ve bağlaması bir kaza sonucu kırılır. Onca yoksulluğa ve maddi imkansızlıklara rağmen, bu duruma üzüldüğünü gören eniştesi Mehmet ve en büyük abisi Sadık, fırtınalı karlı bir kış sabahı sanatçıyı da yanlarına alarak Turhal’ın yolunu tutarlar. Turhal’da bulunan Kılıç Saz Evi’ne giderek, yeni bir bağlama alırlar ve Küçük Ali bağlamasına kavuşmanın mutluluğu ile köye döner.

O dönemde İstanbul’dan eşini defnetmek için gelen Ozan Mahmut KAYA, bu üzüntüsüne rağmen ricaları kıramayarak sanatçıya 15 gün boyunca ders verir. Bu süreçte köyde hem dedelik, hem de ozanlık geleneğini sürdüren Sadık KÖRPECİ dededen de feyz alan sanatçı ilkokul 3’üncü sınıftan itibaren sınıf öğretmeni Fevzi KÜPELİ’nin de desteği ile bağlamasını geliştirmeye devam eder.

Mahzuni ŞERİF, Abdullah PAPUR, Ali KIZILTUĞ, Ali Ekber ÇİÇEK, Muhlis AKARSU, Rıza ASLANDOĞAN, Arif SAĞ, Musa EROĞLU ve Sebahat AKKİRAZ gibi büyük üstatları dinleyerek büyür ve örnek alır. Zamanın çoğunu bağlama çalarak geçiren sanatçı artık epey yol kat etmiş ve çevre köylerde de fark edilerek davet edilmeye başlanmıştır….

Kıvırcık Ali’nin serüveni “GÜL TÜKENDİ BEN TÜKENDİM”, “ISIRGAN OTU”, “ÜÇÜNCÜ GURBET” adlı albümleri ile başladı ve bu serüven, daha nice türkü üreteceğe benzer. Bilindiği üzere, özellikle Halk Sanatçısı, kendisine ve topluma yabancılaşmayan, öznel hayat tecrübesini sanatının gücüyle halkıyla bütünleştirebilen ve bu süreçte halkının duygularına da tercüman olabilmeyi başaran kişidir. Bu bağlamda Kıvırcık Ali, öznel dramlarını Türkülerimizin o inanılmaz deryası içinden gelen bir çoşkuyla “GERİYE DÖNÜN SENELER” isimli son albümüyle adeta bu mevsimde gönlümüze düşen, dördüncü bir cemre misali sürdürmektedir.

Zaten parlak yıldızlar, kendi mütavazi gölgelerinde, kendileri gibi olmaya çalışırlarken doğarlar.


Kıvırcık Ali trafik kazası fotoğrafları (Kıvırcık Ali öldümü?) - foto 

KIVIRCIK Ali olarak bilinen Türk Halk Müziği Sanatçısı Ali Özütemiz, Büyükçekmece’de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Kaza saat 05.00 sıralarında Tepecik yakınındaki Çatalca Yolu üzerinde meydana geldi. Takla atan cipte yaşamını yitiren Ali Özütemiz 43 yaşındaydı. Ali Özütemiz’in çamur nedeniyle kayganlaşan yolda cipinin kontrolünü kaybettiği sanılıyor. Cipte sıkışan sanatçıyı itfaiye ekipleri bulunduğu yerden çıkarttı. Fakat sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen Ali Özütemiz kurtarılamadı. Sanatçının kazayı geçirdiği 34 EJ 6117 plakalı Chevrolet cipinin sağ tarafı ve tavanı tamamen çöktü. Kullanılamaz hale gelen ve öndeki hava yastıkları açılan cipten çevreye türkü CD’leri fırladı.

PATLAMA SESİ DUYDUK

Menajeri Uğur Özayvaz kazanın Büyükçekmece Tepekent’teki evinden çıktıktan sonra meydana geldiğini belirterek "Tepekent’i geçtikten sonra aracı ile takla attı. TRT 1’de bugün canlı yayına katılacaktı. Kazanın oluş nedeni hakkında tam bir bilgiye henüz ulaşamadık. Oğlu şu an Ankara’da asker" dedi.

Kaza yerinin yakınındaki otoparkın sahibi Cafer Gaffaroğlu, "Bir patlama sesi duyarak hemen sesin olduğu yere koştum. Takla atan araçtaki kişiye yöneldim ama kendinde değildi. Sağlık ve itfaiye ekiplerine hemen haber verdim. Sağlık ekipleri kalp masajı yaptı ancak kendisini kurtaramadı" diye konuştu.