Gazeteciler kendi günlerini buruk kutladı

Sivaslı gazeteciler, helikopter kazasında hayatını kaybeden gazeteci İsmail Güneş olmadan ikinci defa 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.



Dört Eylül Kültür ve Dayanışma Derneği (DEKDER), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kentte görev yapan yerel ve ulusal medya çalışanları ile bir araya geldi. Dernek binasında gerçekleştirilen programda, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerle birlikte, Kahramanmaraş‘ta helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden gazeteci İsmail Güneş konuşuldu. Güneş‘e Allah‘tan rahmet dileyen Dernek Başkanı Elvan Cantemur, İsmail Güneş’in bu etkinlikte ve aramızda olmayışının burukluğunu yaşadıklarını söyledi.

Gazeteciliğin zor meslek olduğunu belirten Cantemur, “İsmail Güneş de zor bir görev dönüşü hayatını kaybetti. Kendisine Allah’tan rahmet diliyoruz. Siz kıymetli meslektaşlarının da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü‘nü kutluyorum.” diye konuştu. Gazeteciler arasındaki birlik ve beraberliğin de konuşulduğu etkinlik sonrası basın çalışanları, başka bir haber için dernekten ayrıldılar.