Yeni Yıla Dansçı Kızlarla 'Noel Kızlar' Damgasını Vurdu

Kış turizminin merkezi Uludağ, Ruslara kalırken Bursa'daki eğlence mekanları dansçı kızlar ve "Noel kızlar"la yeni yıla tıklım tıklım girdi

Yeni Yıla Dansçı Kızlarla 'Noel Kızlar' Damgasını Vurdu
Kış turizminin merkezi Uludağ, Ruslara kalırken Bursa'daki eğlence mekanları dansçı kızlar ve "Noel kızlar"la yeni yıla tıklım tıklım girdi. Bir gece kulubü 2011'e 2011 konuğuyla girerken, Rus dansçılar ilgiyle izlendi.
Kış turizminin merkezi Uludağ, 2011'e kardan yoksun girdi. Her yıl alışılan kar yağışı bu sene yaşanmazken Bursalılar şehir merkezindeki kapalı mekanlara akın ettiler.
Bursa şehir merkezindeki oteller birbirinden ünlü konukları ağırladı. Gülşen, Pınar Eliçe, Yonca Lodi, ve Aslı Zen sahne alan sanatçılar arasındaydı.
Bursa'da gece hayatının ünlü mekanları da yeni yıla hıncahınç dolu şekilde girdi. Gece kulüplerini aratmayan mekanlarda Rus dansçılar ilgiyle izlendi. Gençler yeni yıla dansçılar eşliğinde sınırsız içki tüketerek girdi.
5 yıldızlı otelde eğlenceye katılan animasyon ekibinde yer alan "Noel anne", katılan davetlilerden büyük ilgi gördü. Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Noel anne ile fotoğraf çektirmek isteyenler kuyruğa girdiler. Gece kulüplerinde eğlenmeye gelen genç kızlar ise başlarına geçirdikleri Noel Baba şapkalarıyla dikkat çektiler.