Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'dan Kadir Gecesi Mesajı:

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, bir ömürden daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nin ilahi bir bayram hediyesi olduğunu söyledi.

Kadir Gecesi nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Başkan Bekir Yıldız, Alemlerin Rabbi Allah'ın, Kadir Gecesi'nin bin aydan daha hayırlı olduğunu müjdelediğine dikkat çekerek," Bin aydan, 83 yıllık bir ömürden daha hayırlı olan Kadir Gecesi, kadrini bilerek değerlendirenlere, tertemiz bir hayat için ilahi fırsattır. Affeden ve affetmeyi seven Rabbimizden günahlarımızın affını dilemeli ve bol dua etmeliyiz" dedi.
Kadir Gecesi'nin günahların affı, duaların kabulü için Allah'ın kullarına verdiği bir ömre bedel lütuf olduğunun altını çizen Başkan Bekir Yıldız," Kadir Gecesi'ni layıkıyla değerlendirmeli, eş, dost, akraba, yaşlı, hasta, kimsesiz, öksüz ve yetimleri aramalı, hatırını sormalı, ihtiyaçlarını gidermek için gayret göstermeliyiz. Allah'tan af ve mağfiret, Peygamber Efendimizden şefaat talep etmeliyiz. Bu vesile ile İslam Aleminin, milletimizin ve hemşerilerimizin Kadir Gecesi'ni tebrik eder, sağlıklı, huzurlu nice mutlu günler dilerim" dedi.