Çorum Devlet Hastanesi'ndeki Şirket Çalışanlarından Chp İl Başkanı Köse'ye Tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tufan Köse'nin, AK Parti yöneticilerinin Devlet Hastanesi'nde çalışan şirket elemanlarına 75 TL'lik yardım çeki dağıtıldığını ve yardım çeklerinin 'Evet' karşılığında ve Kur'an'a el bastırılmak suretiyle teslim edildiğini iddialarına şirket çalışanlarından tepki geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tufan Köse'nin, AK Parti yöneticilerinin Devlet Hastanesi'nde çalışan şirket elemanlarına 75 TL'lik yardım çeki dağıtıldığını ve yardım çeklerinin 'Evet' karşılığında ve Kur'an'a el bastırılmak suretiyle teslim edildiğini iddialarına şirket çalışanlarından tepki geldi.
Devlet Hastanesi önünde toplu halde basın açıklaması yapan temizlik şirketi çalışanları, herhangi bir kuruluşun kendilerine taahhütte bulunmadığını belirterek, CHP İl Başkanı Tufan Köseyi, iddasını ispatlamaya davet ettiler.
Temizlik şirketi çalışanları adına bir açıklama yapan Orhan Ergün, her Türk vatandaşı gibi 12 ylül'de yapılacak olan referandumda oy kullanacaklarını belirterek, "Demokratik hakkımız olan oy vermeyi kimse ipotek altına almadı ve alamaz. Özellikle de çirkin iftiralar ile bizler seçim malzemesi olmayız. Bur çerçevede CHP'nin eski alışkanlığı olan çamur at izi kalsın politikalarının tekrar kullanıldığı anlaşılmıştır. Anlaşılan o ki bizler gibi seçim sonucunu kestiren CHP İl Başkanı Tufan Köse'de ciddi
anlamda panik başlamıştır" dedi.
Kendilerine herhangi bir kişi ve kuruluş tarafından ne çek verildiğini nede taahhütte bulunulduğunu dile getiren Ergün, "Bizler oylarımızı satacak yapıda değiliz, nede karar verme sürecimizi başkasına devredecek çarpıklıkta değiliz. Köse'nin çirkin iftirasını ispatlamaya davet ediyoruz."
(MMY-BÖ-Y)