Bağcılar Belediyesi, Hamm kentinde kurulan ramazan çadırındaki ikinci iftara sponsor oldu

Bugüne kadar dünyanın farklı ülkelerinde iftarlar veren Bağcılar Belediyesi, dört yıldan beri Almanya'nın Hamm kentinde kurulan iftar çadırına sponsor

Bugüne kadar dünyanın farklı ülkelerinde iftarlar veren Bağcılar Belediyesi, dört yıldan beri Almanya'nın Hamm kentinde kurulan iftar çadırına sponsorluk yapıyor. Çok sayıda üst düzey yönetici ve gurbetçilerin katıldığı iftar yemeğinde konuşan Hamm Anakent Belediye Başkanı Thomas Hunsteger Petermann, Bağcılar Belediyesi'nin verdiği destekten dolayı Başkan Lokman Çağırıcı ve ekibine teşekkür etti.

Bağcılar Belediyesi ile ortak birçok projeye imza attıklarını dile getiren Başkan Thomas Hunsteger- Petermann "İnanıyorum ki bizler yapmış olduğumuz projelerle doğru işler yapıyoruz. Ekim ayı başında 2010 Avrupa başkentleri etkinlikleri dolayısıyla Bağcılar'ı da ziyaret edeceğim." dedi.

Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Aydın ise Hamm Anakent Belediye Başkanı ve ekibine, kente geldikleri günden beri kendilerine göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, "Ülkemizden binlerce kilometre uzakta sıcak bir ortam ve iyi bir dostla birlikte olmaktan büyük haz duyuyorum." dedi. Aydın, Bağcılar Belediyesinin dünyanın dört bir yanında iftarlar verdiğini dile getirerek "Bağcılar Belediyesi Kazakistan'ın Almatı, Türkistan, Çimkent ve Astana şehirlerinde verdiği iftarların ardından Almanya'nın Hamm kentinde de dört yıldan bu yana iftar veriyor." şeklinde konuştu.

Programa Türkiye'den Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Aydın, Kültür ve Sosyal Daire Başkanı Kenan Gültürk, İstanbul Akademi'den Mehmet Güçlü, Afyon Kocatepe Üniversitesi'nden öğrenci ve öğretim görevlilerinin yanı sıra İzmir Seferihisar Belediye Başkanı M.Tunç Soyer, Hamm Anakent Belediye Başkanı Thomas Hunsteger Petermann ve belediye üst düzey yetkilileri katıldı. İftar programı çeşitli etkinliklerle gece geç saatlere kadar devam etti.