Savarona'ya Fuhuş Baskını: 5 Gözaltı Muğla

NA'YA FUHUŞ BASKINI: 5 GÖZALTI

MUĞLA (A.

NA'YA FUHUŞ BASKINI: 5 GÖZALTI

MUĞLA (A.A) - 28.09.2010 - Göcek'te, Atatürk'ün de bir süre kaldığı Savarona Yatı'na düzenlenen fuhuş operasyonu kapsamında başlatılan soruşturma sürüyor. Uçakla yurt dışından Muğla'ya giriş yapan yabancı uyruklu 4'ü kadın 5 kişi jandarma ekiplerince gözaltına alındı
Jandarma yetkililerinden alınanı bilgiye göre, Antalya İl Jandarma Komutanlığının koordinasyonunda ve Uluslararası Göç Örgütü Temsilcilerinin iştiraki ile gerçekleştirilen operasyon kapsamında, Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Rusya'dan gelen ve Dalaman Havalimanı'na iniş yapan bir uçakta bulunan yabancı uyruklu 4'ü kadın 5 kişiyi gözaltına aldı.
Yetkiler, internet aracılığı ile Muğla'ya çağrılan yabancı uyruklu 4 kadın ve yanlarındaki erkeğin ifade işlemlerinin sürdüğünü bildirdiler. Bu arada, Muğla'nın Fethiye ilçesi Göcek beldesi açıklarında bekletilen Savarona yatında jandarma ekiplerinin incelemesi sürüyor.
Yatın bulunduğu noktaya basın mensuplarının belirli bir mesafeden sonra yaklaşmasına izin verilmiyor. Yatın çevresinde 3 sahil güvenlik botu devriye görevi yapıyor.
Soruşturma kapsamında ifadesi alınan şüphelilerin soruşturmanın ardından Antalya'daki adli makamlara sevk edileceği bildirildi.
28.09.2010 18:53:35