Mavi Kapaklar Tekerlekli Sandalyeye Dönüştü

Ege Üniversitesi (EÜ) Diş Hekimliği Fakültesi tarafından engellilere tekerlekli sandalye temin etmek için başlatılan kapak toplama kampanyasına Marmaris Kent konseyi de destek verdi.

Mavi Kapaklar Tekerlekli Sandalyeye Dönüştü
"Tane Tane Kapakları Toplayalım, Adım Adım Engelleri Aşalım" adlı sosyal sorumluluk projesine katılma kararı alan Marmaris Kent konseyi Kadın Meclisi topladığı mavi kapaklarla 10 adet tekerlekli sandalye aldı.
Marmaris Kent Konseyi Kadın Meclisi önderliğinde başlatılan Mariç-Belbir müteahhidi Barış Devecioğlu işbirliğiyle yürütülen kampanya kapsamında 10 adet engelli aracı sahiplerine ulaştırıldı. Kent Konseyi Başkanı Baki Kol konuyla ilgili şunları söyledi; "Kadın Meclisinin değerli üyeleri binlerce adet mavi kapak ve pet şişe toplanmasına öncülük etmişlerdir. Toplanan mavi kapaklar ilgili kurumlara gönderilerek 10 adet tekerlekli sandalye alınmıştır. Kampanya önümüzdeki günlerde de devam edecek."
Başkan Gülser Kırçiçeği de konuşmasında projeye destek veren konsey çalışanlarına, kapak biriktiren ev hanımlarına, ilçe çapındaki tüm bar, restoran ve kafeteryalara, muhtarlara ve tüm gönüllülere teşekkür etti. Törende tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahiplerine bedelsiz olarak teslim edildi.