CHP Melikgazi ve Tomarza ilçe başkanlıklarına atama yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Teşkilatı'nın önerisi üzerine partinin genel sekreterliği tarafından Melikgazi ve Tomarza ilçe başkanlıkların

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Teşkilatı'nın önerisi üzerine partinin genel sekreterliği tarafından Melikgazi ve Tomarza ilçe başkanlıklarına atama yapıldı.

İl Başkanlığının önerisi üzerine CHP Genel Sekreterliği tarafından yapılan atamada, Melikgazi İlçe Başkanlığına Şerafettin Koç, Tomarza İlçe Başkanlığı'na ise Mustafa Yılmaz getirildi. İlçe başkanlarının yanı sıra iki ilçenin yeni yönetim kurulu da belirlendi. CHP İl Başkanı Enver Özdemir, bir süre önce il başkanlığı tarafından görevden alınan iki ilçenin başkan ve yönetim kurulu üyelerinin belirlendiğini ve genel merkez tarafından da onaylandığını belirterek, "İki ilçemiz bundan sonraki süreçte uyumlu ve başarılı bir çalışma ortaya koyacaktır, yeni başkan ve yöneticilerimize başarılar diliyorum." dedi.

CHP İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Melikgazi ve Tomarza ilçe yönetimleri şu isimlerden oluştu. Melikgazi; Şerafettin Koç, Muttalip Ak, Şirin Önal, Halil İnci, Mehmet Gültekin, Alpaslan Uzunboy, Ali Aklan, Bülent Öztürk, Ladiş Bülent Güner, İsmet Kartın, Funda Hurşit, Mustafa Korkmaz, İsmail Pınar, Oğuz Ezgintürk ve Nevzat Deli. Tomarza ise, Mustafa Yılmaz, İbrahim Aksoy, Mehmet Başoğlu, Tayfun Acar, Seyit Yılmaz, Galip Şahin, Mesut Çukadar, Metin Mühnek, Ahmet Karalar, Şaban Hayta ve Âdem Kolsuz.