Trabzonspor, Kayseri'de telafi peşinde

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçı için bu kente gitti.

Trabzon Havalimanı'ndan ö

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçı için bu kente gitti.

Trabzon Havalimanı'ndan özel uçakla saat 14.30'da Kayseri'ye hareket eden bordo-mavili kafilede, 18 futbolcu yer alıyor. Sakatlığı devam eden Glowacki ile dün yapılan idmanda bileğinden sakatlanan Jaja Kayseri'ye götürülmezken, sakatlığı geçen Engin ise 18 kişilik kadroya alındı.

Bordo-mavili ekibin Kayseri kadrosunda şu futbolcular yer alıyor: İbrahima Yattara, Selçuk İnan, Umut Bulut, Egemen Korkmaz, Ferhat Öztorun, Tolga Zengin, Teofilo Gutierrez, Alanzinho, Ceyhun Gülselam, Engin Baytar, Giray Kaçar, Onur Kıvrak, Serkan Balcı, Gustavo Colman, Burak Yılmaz, Barış Ataş, Hrvoje Cale ve Mert Ege Özeren.

Son iki hafta içerisinde kulüp içerisinde yaşanan istifalar ve Manisaspor yenilgisi ile sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, Kayseri deplasmanından alacağı 3 puanla camia üzerindeki olumsuz havayı dağıtmak istiyor.

Kayseri'ye galibiyet için gittiklerini belirten teknik direktör Şenol Güneş, Kayserispor ile zorlu bir karşılaşma yapacaklarını ifade etti. Rakiplerinin de ligin iyi futbol oynaya organize ekiplerinden birisi olduğuna değinen Güneş, "Biz de iyi bir takımız ve karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Umarım, düşündüğümüz ve beklediğimiz 3 puanı alırız." dedi.

29. KARŞILAŞMA

Bu arada, Trabzonspor ile Kayserispor yarın yapacakları karşılaşmayla ligde 29. kez karşı karşıya gelecekler. İki takım arasında bugüne dek yapılan 28 müsabakada Karadeniz temsilcisinin galibiyetlerde 18-5 üstünlüğü bulunuyor. 5 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonpor'un attığı 51 gole, Kayserispor 27 golle karşılık verdi.

MUHTEMEL 11

Teknik Direktör Şenol Güneş'in Kayserispor maçında kadroda revizyona gitmesi bekleniyor. Güneş'in, Jaja'nın yerine Alanzinho'ya, Ferhat'ın yerine Cale'ye, Umut Bulut'un yerine ise sakatlığı geçen Engin Baytar'a görev vermesi bekleniyor.

Bordo-mavililerin maça şu 11'le çıkması bekleniyor: Onur, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Colman Selçuk, Yattara (Burak), Engin, Alanzinho, Teofilo.