Beymen Mağazaları 14. şubesini Gaziantep'te açtı

Beymen mağazalar zinciri, Türkiye'deki 14. mağazasını Gaziantep Sanko Park'ta açtı.

Mağazanın açılışında konuşan Beymen Mağazaları Genel Mü

Beymen mağazalar zinciri, Türkiye'deki 14. mağazasını Gaziantep Sanko Park'ta açtı.

Mağazanın açılışında konuşan Beymen Mağazaları Genel Müdürü Elif Çapçı, Sanko Holding gibi önemli bir ortakla Gaziantep'te işbirliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Beymen olarak, uzun yıllardan beri Gaziantep'in gelişmesini takip ettiklerini kaydeden Çapçı, şöyle konuştu: "Geçen yıl komşumuz Suriye ile sınırların açılması nedeniyle Gaziantep'in turistler için önemi daha da arttı. Günübirlik turlarla ülkemizi ziyaret eden turistlerin yanı sıra Suriye'ye gitmek isteyen Türklerin de uğrak noktası Gaziantep oldu. Bu gelişmenin şehrin ekonomisine getireceği hareketi öngörerek açtığımız mağazanın başarılı olacağına inanıyoruz."

550 metrekarelik alanda hizmet veren Gaziantep Beymen'de, Beymen, Beymen Plus ve Academia koleksiyonlarının yanı sıra; dünya modasına yön veren markaların ürünleri satışa sunuluyor.

Kadın koleksiyonunda; Giuseppe Zanotti, See by Chloe, Sonia Rykiel, Balenciaga, Dior, Fendi, Jimmy Choo, Tory Burch, Tod's, Armani, Etro, D&G, Michael Kors, Moschino, Marc Jacobs, Tara Jarmon, Love Moschino, Humanity, Hogan, For All Mankind Seven markaları yer alıyor.

Erkek koleksiyonunda ise Z Zegna, Ermenegildo Zegna, Zegna Sport, Tod's, Armani, Etro, D&G, Humanity, Paul Smith, John Varvatos, Hogan, Corneliani ürünleri bulunuyor.

Gaziantep Beymen'in açılışına; Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner, Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, GSO Başkanı Nejat Koçer, Sanko Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Sanko Holding Yönetim Kurulu üyeleri, Adil Konukoğlu, Sani Konukoğlu, Hakan Konukoğlu, Sami Konukoğlu ve Cengiz Konukoğlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Cafer Yılmaz ve Beymen Genel Müdürü Elif Çapçı ve çok sayıda davetli katıldı.