'Ölüm Viravları'nda İnceleme

Aralarında Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer'in de yer aldığı AK Parti Simav İlçe Teşkilatı yapım çalışmaları süren Simav-İzmir karayolunun 12

'Ölüm Viravları'nda İnceleme
Aralarında Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer'in de yer aldığı AK Parti Simav İlçe Teşkilatı yapım çalışmaları süren Simav-İzmir karayolunun 12. kilometresindeki Derbent Virajlarında incelemelerde bulundu.
Heyet, yapım çalışmalarını sürdüren Sancar İnşaat firmasının sahibi Yücel Var'dan bilgi aldı, çalışmaların söz verilen Ekim ayının ortalarında bitirilmesini istedi.
Çalışmalarla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan AK Parti Simav İlçe Başkanı Mehmet Yağcı, "Sıkça meydana gelen ölümlü kazalar sonucu halk arasında adı ölüm virajlarına çıkan Derbent virajlarını ortadan kaldırarak yolu standart hale getirmek istiyoruz. Bunun için de yaklaşık 2 ay önce bölgede çalışma başlatıldı. Çalışmaların önümüzdeki Ekim ayının ortalarında tamamlanması planlanıyor. Bu yüzden çalışmaları yerinde incelemek üzere sıkça bölgeye gidip geliyoruz. Şu ana kadar herhangi bir aksama yok. Virajlar ortadan kalktıktan sonra asfaltlama çalışması da yapılacak. Daha sonra da Simav-Kütahya karayolunun Demirci ilçesi yol ayrımına kadar olan bölüm ile birleştirilmek suretiyle yıllardır sürücülere çile çektiren yol standart hale gelmiş olacak. Amacımız milletimize her konuda hizmet sunmak. Simav'ın doğu ve batı yönündeki yılların ihmaline uğrayan yol problemine kalıcı çözüm bularak iki yakasını bir araya getirmek istiyoruz. Simav halkı hizmetlerin en iyisine layıktır. Bunun için de ekip olarak gece gündüz demeden çalışıyoruz" diye konuştu.