Dünya Seyahat Ödülleri Avrupa Galası Rixos Premium'da

Herald Tribune tarafından seyahat endüstrisinin 'Oscar'ları olarak nitelendirilen Dünya Seyahat Ödülleri'nin bu yılki Avrupa Gala Töreni, Rixos Hotels ve Türk Hava Yolları sponsorluğunda Rixos Premium Belek'de düzenlenecek

Herald Tribune tarafından seyahat endüstrisinin 'Oscar'ları olarak nitelendirilen Dünya Seyahat Ödülleri'nin bu yılki Avrupa Gala Töreni, Rixos Hotels ve Türk Hava Yolları sponsorluğunda Rixos Premium Belek'de düzenlenecek.
1 Ekim 2010 tarihinde Rixos Premium Belek'te gerçekleşecek olan 17. Dünya Seyahat Ödülleri'nde kıtaların önde gelen seyahat şirketleri, acenteleri ve destinasyonlar 'en iyi' ünvanını kazanmak için yarışacak.
Rixos Grubu'nun da 12 kategoride aday olduğu ve 22 Avrupa ülkesinden yaklaşık 600 uluslararası basın mensubunun davet edildiği organizasyona, bölgenin turizm CEO'ları, seyahat şirketlerinin yöneticileri, turizm departmanları ve destinasyonları başkanları katılacak. 'En iyi' ünvanını alanlar 7 Kasım'da Londra'da gerçekleştirilecek Dünya Seyahat Ödülleri'nin finaline katılacak.