Minibüscüler 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılına Kurban Keserek Başladı

Yozgat'ın Sarıkaya İlçesinde Minibüs ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, 2010-2011 Eğitim öğretim yılının kazasız ve belasız geçmesi dileğiyle kurban kesti.

Minibüscüler 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılına Kurban Keserek Başladı
2010-2011 Eğitim-Öğretim yılında taşımalı eğitim kapsamındaki ilköğretim öğrencilerini taşıyacak olan Sarıkaya Tur Minibüsçüler Kooperatifi, kazasız, belasız öğrenci taşımacılığı yapması dileğiyle kurban kesti. Kurban Kesim törenine Sarıkaya Kaymakamı Yaşar Dönmez, İlçe Müftüsü Süleyman Eroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demir, Sarıkaya Tur Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Arif Yılmaz, minibüs şoförleri ve vatandaşlar katıldı. Törende bir konuşma yapan Sarıkaya Kaymakamı Yaşar Dönmez, ilçede bulunan kooperatif sayesinde ilköğretimdeki taşıma işi hiçbir sıkıntı yaşamadan çok sağlıklı ve düzenli bir şekilde yürütüldüğünü belirterek, "Bu düzeni sağlayan milli eğitim müdürlüğümüze ve kooperatif yöneticilerine ve şoförlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah 2010-2011 eğitim öğretim yılı da kazasız huzur içerisinde inşallah biter gelecek yıl bu vakitlere geldiğimizde inşallah bu defada bir sonraki yılın eğitim öğretim yılının başlangıcı münasebetiyle yine mutluca herhangi bir sıkıntı yaşamadan bir araya gelmiş oluruz.Tekrar emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.
Sarıkaya Tur Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Arif Yılmaz'da 2010-2011 Eğitim öğretim taşımalı eğitim işine kurban keserek başladıklarını belirterek, "Şahsım ve üyelerimiz adına sezon açılışımıza katılan başta sayın kaymakam Yaşar Dönmez olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demir, Şube Müdürlerimize İlçe Müftümüz Süleyman Eroğlu'na sonsuz teşekkür ediyorum. İnşallah 2010-2011 eğitim öğretim yılını kazasız belasız bir şekilde tamamlarız" dedi.