Bekir Coşkun ilk kez konuştu

Bekir Coşkun,kovulma sürecini anlattı...

Bekir Coşkun ilk kez konuştu
Gazete Habertürk ile yolları bu sabah bizzat gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı’nın yaptığı tebligat ile ayrılan usta yazar Bekir Coşkun ayrılğın ertesinde Medyaradar’a konuştu. İşten çıkartılma kararını doğrulayan Bekir Coşkun, "Bu sabah saat 10.00’da Fatih bana tebliğ etti.Benden daha önce ayın 20’sine kadar süre istemişlerdi.Bugün ayın 20’si çıkartıldığımı tebliğ ettiler" dedi.

Çıkartılma kararını patron Turgay Ciner’in verdiğini söyleyen Coşkun, " Sebebini bilmiyorum. Ama Fatih Altaylı’nın televizyona çıkıp yaptığı açıklamaları değerlendirirsek "Baskı var" diye düşünüyorum. Patronun dayanamadığı bir baskı var, zamanla çözülür"dedi..

Bir süre dinleneceğini, tatil yapacağını ifade eden Coşkun sözlerine şöyle devam etti:"Hürriyet’ten sonra 1, 5 yıl devamlı baskı altında çok zor geçti.Tatilden sonra yazılarıma devam edeceğim.Okuyucularıma söz verdim.Benim işim yazı yazmak.Bir yer bulamazsam duvara yazacağım.Okuyucularım da bana "sen duvara yaz biz yine okuruz" diye söz verdiler.