AK Partili 15 belediye başkanı Adıyaman Gölbaşı'nda toplandı

Adıyaman ve çevresinde görev yapan AK Partili belediye başkanları Gölbaşı'nda biraraya geldi. Toplantıya, Adıyaman ve çevresinde görev yapan 15 beledi

Adıyaman ve çevresinde görev yapan AK Partili belediye başkanları Gölbaşı'nda biraraya geldi. Toplantıya, Adıyaman ve çevresinde görev yapan 15 belediye başkanı katıldı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, açıklamasında, toplantıda belediyelerin sorunlarının dile getirildiğini ve çözümler için istişare yapıldığını ifade etti.

Özdemir, referandum sonuçlarının da toplantıda değerlendirildiğini söyledi. Özdemir, referandumun Adıyaman ilinde çok başarılı sonuçlandığını ve AK Parti açısından Adıyaman'ın ülke genelinde rekorlara imza attığını ifade etti. Özdemir, bunda mahalli idarelerin çok büyük katkıları bulunduğunu söyledi. Özdemir, toplantıların, her 15 günde bir, değişik bir beldede yapılacağını sözlerine ekledi.

Toplantıya katılan belediye başkanları, çok yararlı bir toplantı olduğunu ve toplantıların mutad hale gelmesinin, çalışmaların değerlendirilmesi ve fikir alış-verişinde bulunulması, istişarenin devamı açısından çok iyi olacağını ifade ettiler.

Toplantıda; Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Kahta Belediye Başkanı İ. Yusuf Turanlı, Tut Belediye Başkanı Mehmet Akat, Sincik Belediye Başkanı Hasari Altınel, Balkar Belediye Başkanı Orhan Orhan, Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, Sarıyaprak Belediye Başkanı Yasin Turan, Suvarlı Belediye Başkanı Ömer Faruk Bozdağ, Bölükyayla Belediye Başkanı Nevzat Fırat, Atakent Belediye Başkanı İbrahim Halil Demir, Şambayat Belediye Başkanı Orhan Mutlu, Üçgöz Belediye Başkanı Ali Özel, Köseceli Belediye Başkanı Ömer Orhan, Sugözü Belediye Başkanı Arif Özhan ve İnlice Belediye Başkanı Ebubekir Ümurhan hazır bulundu.