Emniyet, kimsesiz öğrencilere iftar verdi

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, Çocuk Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nce gerçekleştirilen sosyal faaliyetler projesi kapsamı

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, Çocuk Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nce gerçekleştirilen sosyal faaliyetler projesi kapsamında çocuk yuvası öğrencilerine iftar yemeği verildi.

Yurtta kalan çocukların özgüven, sevgi, saygı kavramlarının geliştirilmesi ve sosyalleşmelerine katkıda bulunmak amacı ile düzenlenen iftar yemeği öğrencileri sevindirdi.

Polis-çocuk arasındaki iletişimi güçlendirmek ve polise olan sempatinin artırılmasına yönelik çalışmalar kapsamında verilen iftar yemeğinde, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı çocuk yuvasında kalan 15 çocuk ve çocuk yuvası yöneticilerinin yer aldığı iftar yemeğinin çok güzel geçtiğini belirten öğrenciler, herkesin memnun kaldığını ifade ettiler.

Öğrenciler, şunları ifade ettiler: "Programı düzenleyen polis ağabeylerimize teşekkür ediyoruz. Bir araya gelerek birliktelik ve kaynaşma sağladık. Bu tür etkinlikler bağlarımızı güçlendiriyor. Bu şekilde örf ve adetlerimizi eksiksiz öğreniyoruz."