Başak Eraydın, Cevanşir Cup Tenis Turnuvası'nda yine birinciliği kaptı

Yirmi ülkeden 170 oyuncunun katılımıyla oynanan ve TED Kulübü'nün eski başkanı Behbut Cevanşir'in anısına düzenlenen Cevanşir Kupası, final maçlarıyla

Yirmi ülkeden 170 oyuncunun katılımıyla oynanan ve TED Kulübü'nün eski başkanı Behbut Cevanşir'in anısına düzenlenen Cevanşir Kupası, final maçlarıyla sona erdi. TED kulübünün genç oyuncularından Rixos'un sponsor olduğu Başak Eraydın, hem teklerde hem çiftlerde birinci oldu.

Cevanşir Cup Tenis Turnuvası'nda ev sahibi TED'in oyuncuları dört kategoride birden şampiyonluğun sahibi oldu. Tek kızlar finalinde Rixos sponsorluğundaki TED oyuncusu Başak Eraydın, Rus Anastasiya Komardina'yı 6-3, 6-0'la geçerken, çift kızlarda Başak Eraydın ve Gülben Güldaş ikilisi, İpek Birol ve Gülşah Çetin'i 6-2, 6-2 biten iki set sonunda yenerek şampiyonluğa uzandı.

Rixos sponsorluğunda maçlara çıkan ve Bireysel Avrupa Gençler Şampiyonası'nda teklerde çeyrek finale çıkan ilk oyuncu olan Başak Eraydın, en son aldığı başarılarla ismini, Dünya 18 Yaş ve altı Gençler Klasman sıralamasında ilk 300'ün içine taşıdı.

2009 yılında Astana'daki turnuvadan sonra Almaata'da da şampiyon olarak üstüste iki turnuva kazanan Eraydın, birçok uluslararası başarısına Cevanşir Cup Turnuvası'ndaki birinciliği de ekleyerek şampiyonluklara devam edeceğini üstüne basarak kanıtladı.