11 Yaşındaki Kız Çocuğunun Katil Zanlısı Olarak Bir Kişi Yakalandı

Erzurum'un Tortum ilçesine bağlı Şenyurt beldesi Cihanlı mahallesindeki evinden, üç gün önce oyun oynamak için dışarı çıkan ve dün cesedi bulunan Nuray Akpınar'ın katil zanlısı olarak bir kişi yakalandı

Erzurum'un Tortum ilçesine bağlı Şenyurt beldesi Cihanlı mahallesindeki evinden, üç gün önce oyun oynamak için dışarı çıkan ve dün cesedi bulunan Nuray Akpınar'ın katil zanlısı olarak bir kişi yakalandı.
27 Ağustos akşamı Nuray Akpınar'ın eve dönmemesi üzerine endişelen aile fertleri, durumu jandarma karakoluna bildirmişti. Jandarma ve sivil savunma ekiplerince başlatılan arama çalışmaları sonucu dün 11 yaşındaki Nuray Akpınar'ın cesedi bulundu.
Küçük Nuray'ın öldürüldüğü belirlenirken, katil zanlısının yakalanması için çalışma başlatıldı.
Olayın jandarma mıntıkası olması nedeniyle Erzurum polisinden cinayetin aydınlatılması için yardım istendi.
DEDEKTİF POLİSLER KISA SÜREDE ZANLIYA ULAŞTI
Jandarma ekiplerinin Erzurum Emniyet Müdürlüğünden yardım talebi üzerine Asayiş Şubesine Cinayet Masası ekipleri Tortum'a hareket etti. Yapılan inceleme ve çalışmaların ardından Erzurum merkez Alipaşa Mahallesinde bir eve baskın düzenleyen cinayet masası ekipleri katil zanlısı olarak 18 yaşından küçük A. D., isimli şahsı gözaltına aldılar.
Katil zanlısı olduğu iddia edilen A. D., 18 yaşından küçük olması nedeniyle sorgulanmak üzere Jandarma Çocuk Şubesine teslim edildi.