Chp Genel Merkezi Önünde Kılıçdaroğlu'na Protesto

Mersinli bir çiftçi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy kullanamamasını protesto etti.

CHP Genel Merkezi önüne gelerek üzerinde "Demokratik hakkını kullanmayı beceremeyen Genel Başkan ve yönetim CHP'yi yönetme hakkına ve yeteneği yoktur" yazılı bir pankart açan ve daha önce yaptığı birçok eylemle adını duyuran Bülent Korucu, referandumda 'hayır' oyu çıkması için Mersin'i köy köy dolaştığını belirterek, "İnsanlardan hayır oyu istedik, geldiğimiz noktada partiyi yöneten genel başkan oyunu kullanamadı. Özür diledi. CHP özür dilemeyle yönetilemez. CHP cumhuriyeti kuran parti. İnsanlar bizle
dalga geçiyor" dedi.
Seçmene ne söyleyeceklerini bilemediklerini ifade eden Korucu, "Oy kullanmayı beceremeyen genel başkan ve yöneticileri bu partide. Testi çatladı. Bu testi su tutmaz" diye konuştu.
Kendisinin CHP içindeki muhalefetin sesi olmadığını ifade eden Korucu, demokratik hakkını kullanan bir çiftçi olduğunu ifade etti. CHP Genel merkezi önünde görev yapan polisler Korucu'nun kimliği alarak kontrolden geçirdi. Hakkında herhangi bir arama olmadığının belirlenmesin ardından kimliği Korucu'ya geri verildi.