Kayserispor Fenerbahçe maçı ne zaman oynanacak?

Spor Toto Süper Ligi'nde Fenerbahçe Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak. Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman oynanacak? Fenerbahçe Kayserispor maçı muhtemel 11'leri belirlendi. İşte Fenerbahçe Kayserispor maçı tüm ayrıntılarını buradan öğrenebilirsiniz.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe'nin Kayserispor ile oynayacağı maçtaki 19 kişilik kadrosu belli oldu.

Fenerbahçe'nin deplasmanda, Kayserispor ile oynayacağı zorlu maçın 19 kişilik kadrosu belli oldu. Kadroda Brezilyalı savunma oyuncusu Bilica yer almazken, yeni tranfser Yobo ile sakatlığı sona eren kaleci Volkan Demirel Kayseri'ye götürülüyor.

Fenerbahçe'nin 11 Eylül Cumartesi günü Kadir Has Stadyumu'nda Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı maçın 19 kişilik kadrosu şu isimlerden oluşmaktadır. Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Ertuğrul Taşkıran, Okan Alkan, Diego Lugano, Joseph Yobo, Caner Erkin, Andre Santos, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Özer Hurmacı, Alex de Souza, Gökhan Ünal, Semih Şentürk, İssiar Dia, Mamadou Niang, Miroslav Stoch.

-MUHTEMEL 11-

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın yarınki maçta yeni transfer Yobo'ya ilk 11'de görev vermesi bekleniyor.

Gökhan Gönül'ün sakatlığında savunmanın sağında Manisaspor maçında olduğu gibi yine genç Okan'ın oynayacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin Kayserispor maçında muhtemel 11'i şöyle:

Volkan Demirel, Okan, Yobo, Lugano, Caner, Mehmet Topuz, Cristian, Emre, Stoch, Alex, Niang

Fenerbahçe'nin Kayserispor ile yapacağı Spor Toto Süper Ligi maçıbu akşam 19:00'da Lig TV ekranından canlı yayınlanacak.