Başbakan 13 Eylül sabahı doya doya ağlayacaktır

'Ağlamak zafiyet ürünüdür' diyen Önder Sav, Başbakan Erdoğan'ın 12'yi 13 Eylül'e bağlayan gece sonuçları gördükten sonra doya doya ağlayacağını söyledi.

Başbakan 13 Eylül sabahı doya doya ağlayacaktır
Önder Sav : Sayın Başbakan, herhalde 12’yi 13 Eylüle bağlayan gece doya doya ağlayacaktır, sonuçları gördükten sonra. CHP Genel Sekreteri Önder Sav, Anayasa değişikliği konusunda yapılacak halk oylamasıyla ilgili, "Sonuç ne çıkarsa çıksın, Türkiye Cumhuriyeti’nin aydınlanma devriminin yürüyüşü sürecektir" dedi.

CHP'DE BAYRAMLAŞMA
CHP Genel Merkezi’nde, Ramazan Bayramı dolayısıyla partililer ve vatandaşlarla bayramlaşma yapıldı.

Genel Sekreter Sav, gazetecilerin soruları üzerine, bayramlaşmaya kısa bir ara vererek, referandum öncesi gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye’nin fevkalade önemli bir dönemden geçtiğini belirten Sav, yarından sonra seçmenlerin sandık başına giderek halk oylamasına katılacağını hatırlattı.

DOYA DOYA AĞLAYACAK
Sav, "Sayın Başbakan, televizyon programında ağladı. Bu konuda düşünceleriniz nedir?" sorusu üzerine de Sav, "Sayın Başbakan, bir ağlama üstadı. Onun örnek aldığı ustaları da var. Mesajlarını ağlayarak veren birçok ustası var Sayın Başbakan’ın. Ağlamak, bir zafiyetin ürünüdür. Sayın Başbakan, herhalde 12’yi 13 Eylüle bağlayan gece doya doya ağlayacaktır, sonuçları gördükten sonra" dedi.