Mhp Lideri Bahçeli Kayseri'de (2)

Referandumda 'hayır' oyu verilmesi için Kayseri'de halka seslenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Nikah masası hariç hiçbir yerde evet demeyin" dedi.

Kayseri İl Başkanlığı önünde halka seslenen MHP lideri Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi. Bahçeli, "Bugünkü AK Parti'nin gerilim stratejisi çatışmayı yelliyor. Bir gün bunun hesabının verilmesi lazım ve işte o hesap günü yaklaşıyor. Bu anayasa değişikliği tuzaklarından biri Anayasa Mahkemesi'nin yapısının değiştirilmesidir. Halkı bugün aldatırsın, kandırırsın, istismar edebilirsin ama bir gün gelecek kaçamayacaksın. Hesabı Yüce Divan'da göreceksin. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,
bunu anlıyor. Korku sarmış. Öfkeli ve sinirli, ne konuştuğunu bilmiyor. 30 yıl önceki 12 eylül döneminde top koştururken bugünlerde o dönemde idam edilenleri meclise taşıyor ve istismar ediyor. Halkı aldatmaya çalışıyor. Önce yutturuyor sonra ağlıyor. Bunu konservatuvarda öğretmeye kalksanız 1 senede anca yapabilirsiniz. Sulu göz Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da ağlayınca milletvekilleri de geri kalmıyor ve onlar da ağlamaya başlıyor. Bu iktidara 'dur' demek lazım" diye konuştu.
MHP lideri Bahçeli, 13 kasım tarihine kadar halkın nikah masası hariç hiçbir yerde 'evet' dememesini isteyerek, "Referandumda AK Parti'ye iyi bir ders vereceğiz. Nikah masası hariç hiçbir yerde evet demeyeceğiz. Bu yıkıma 'hayır' diyoruz" ifadelerini kullandı.