Korgenaral Selahattin Uğurlu'dan Veda Ziyaretleri

EDOK ve Kocaeli Garnizon Komutanı Korgeneral Selahattin Uğurlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na veda ziyaretinde bulundu.

Korgenaral Selahattin Uğurlu'dan Veda Ziyaretleri
30 Ağustos'ta emekliye ayrılacak olan EDOK ve Kocaeli Garnizon Komutanı Korgenaral Selahattin Uğurlu, Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli'ni hiç unutmaması dileğiyle gümüş işlemeli takım hediye ettiği Korgeneral Uğurlu'ya oğulotu çayı ikram etti. Ziyarette Başkan Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Ersin Yazıcı ile Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Çöpoğlu da hazır bulundu.
Şehrin gelişmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Uğurlu, ''Kocaeli'nde çok sevdiğimiz, değerli dostlar edindik. Kocaeli'nde geçmişte de görev almıştım. Ancak 1999 depreminde kent büyük hasar görmüştü. Karaosmanoğlu, kenti örnek olacak şekilde yeniden dizayn etti. Emeği geçen herkese, şehri bu hale getiren herkese teşekkür ediyorum. Tuttukları altın olsun'' dedi.
Korgeneral Uğurlu'ya bundan sonraki hayatında mutluluklar dileyen Karaosmanoğlu, ''Sayın Korgeneral Uğurlu, ilimizde yaklaşık 2 yıl görev yaptı. Bu süre boyunca uyum içinde çalıştık, çok yararlı hizmetler yaptık. Komutanımız görev süresini yüz akıyla tamamlamıştır. Görev süresi boyunca yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle şükranlarımızı sunuyorum. Kendisine bundan sonra da güzel, huzurlu ve mutlu bir hayat temenni ediyorum'' ifadesini kullandı.