Kelkit Kaymakamı Işık'a Veda Yemeği

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesi Kaymakamı Ayhan Işık'ın Konya'nın Kulu ilçesine atanmasının ardından ilçede veda yemeği düzenlendi.

Kelkit Kaymakamı Işık'a Veda Yemeği
Kelkit'li işadamı Ünal Yılmaz'ın evinde gerçekleştirilen yemeğe Kelkit Kaymakamı Ayhan Işık, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selim Karaca, İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Sancak, İlçe Emniyet Amiri Serpil Hatipoğlu, AK Parti Kelkit İlçe Başkanı Ahmet Güler, İl Genel Meclisi Başkanı Sabahattin Çobanoğlu ve il genel meclis üyeleri, belde belediye başkanları ve kurum amirleri katıldı.
Kelkit protokolünü aynı masada toplayan ve ilçe Kaymakamı adına düzenlenen gecede konuşan Ünal Yılmaz, "Kaymakamımız ilçeye geldiği günden bugüne kadar, ilçemizi en iyi şekilde temsil etmiştir. İlçemiz adına yapmış olduğu hizmetlerden duyduğumuz memnuniyeti belirtmek ve kaymakamımıza bir kez daha teşekkür etmek amacıyla böyle bir yemek düzenledik. Kaymakamımız Ayhan Işık'ın Kelkit'teki görev süresi bitmiştir. Kendisine yapmış olduğu çalışmalardan dolayı bir kez daha teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılar dilerim" diye konuştu.