Vasiyeti Üzerine Türk Usulü Toprağa Verildi

Köyceğiz İlçesi Toparlar beldesinde, dokuz yıldan beri eşi Elizabeth ile yaşayan Avusturyalı Main Firet İsola (72), hayata gözlerini yumunca, eşi tarafından daha önce ettiği vasiyeti yerine getirilerek Türk örf ve adetlerine göre Toparlar beldesi mezarlığında toprağa verildi

Köyceğiz İlçesi Toparlar beldesinde, dokuz yıldan beri eşi Elizabeth ile yaşayan Avusturyalı Main Firet İsola (72), hayata gözlerini yumunca, eşi tarafından daha önce ettiği vasiyeti yerine getirilerek Türk örf ve adetlerine göre Toparlar beldesi mezarlığında toprağa verildi.
Ailesiyle birlikte Toparlar beldesinde kendi evinde ikamet eden Avusturya uyruklu Main Fıret İsola, önceki gün evinde rahatsızlanarak ambulansla Muğla Devlet Hastanesine kaldırıldı, kalp yetmezliğinden yaşamını yitirdi. İsola'nın eşi Elizabeth'e Toparlar Belediye Başkanı Kamil Ceylan sahip çıkarak, "Hiç üzülmemesini vasiyetini yerine getireceğini" söyledi.
Main Fıret İsola, Toparlar Merkez Camiinde kılınan cenaze namazından sonra Cami İmamı, Belediye Başkanı Kamil Ceylan ve İsola'nın yakınları tarafından toprağa verildi.
(AOK-HO-Y)