Pentax lensli Optio H90 dijital kamera

Fotoğraf çekmek Optio'nun standartlarında tam bir eğlence.

Pentax lensli Optio H90 dijital kamera
Japon trendlerinden ilham alınarak tasarlanan çok yönlü dijital kompakt kamera Optio H9O Fonksiyonel güzelliğin arayışından türetilmiş saf tasarıma sahip Optio H90, sportif, basit, son derece fonksiyonel tasarımlı, kolay kullanım için düz hatlı ve verimli bir şekilde pozisyonlandırılmış kolay basılabilen yuvarlak kontrol tuşlara sahiptir.

12.1 megapiksel sensor ile yüksek performanslı PENTAX zoom lensi bir araya getirerek, Optio H90 yüksek kaliteli imajları keskin detaylar ve güvenilir renkler ile verir. Optio H90 arazi ve sınırlı alanda grup çekimlerinizde kullanmanızı mümkün kılan ve 35 mm formatında 28-140 mm’ye eşdeğer geniş açılı 5x optik zoom lens sunar. Yüksek çözünürlüklü 2.7'' LCD ekran (230.000 noktalı) sadece çekilen resimleri göstermek için değil, aynı zamanda kamera ayarlarını yapmak için de sınırsız kolaylık sunar.

Optio H90 saniyede 30 kare ile 16:9 HD-TV oranlı (720p) güzel ve mükemmel video klipler çeker. Bu mod çeşitli düzeltme fonksiyonları sunar: Sabit imajlar video kliplerden alınabilir ve başlık imajlar video klipin başına veya sonuna eklenebilirler.

Optio H90 nesnenin yüzünü otomatik olarak keskin odak ve optimum poz ile yakalayan Yüz Denetleme Fonksiyonu sunar. Kamerayı nesnenin yüzü kamera düz olarak döndüğünde ve gülümsediğinde deklanşörü otomatik olarak serbest bırakmasına göre programlayabilirsiniz.

Optio H90 Eye-Fi Wireless hafıza kartları ile birlikte çalışabilir. Bu Wi-Fi kartlar hiçbir kablo kullanmadan resimleri kameranızdan bilgisayarınıza otomatik olarak transfer ederler.

Optio H90'ın 9 dijital filtresinin tadını çıkartın ve bilgisayara ihtiyaç duymadan kaydedilmiş imajlar üzerine çeşitli görsel efektler ekleyin. Geleneksel monokrom ve sepya filtrelerine ek olarak, Optio H90 şu filtreleri sunar: Renk çıkartma, Renk geliştirme, Oyuncak makara, Retro, Yumuşak ve Parlaklık. Hatta birden fazla filtreyi tek bir imaja uygulayabilirsiniz. Optio H90’ın satış fiyatı KDV dahil 349 TL.