Kimse Yok Mu Derneği'nin sünnet ettirdiği çocuklar doyasıya eğlendi

Kimse Yok Mu Derneği Erzurum Şubesi tarafından düzenlenen 'Kirvem Olur musun' kampanyası kapsamında sünnet ettirilen 74 çocuk için eğlence programı dü

Kimse Yok Mu Derneği Erzurum Şubesi tarafından düzenlenen 'Kirvem Olur musun' kampanyası kapsamında sünnet ettirilen 74 çocuk için eğlence programı düzenlendi.

Aziziye Parkı'ndaki eğlence törenine Vali Yardımcıları Mehmet Gök, Naci Aktaş, AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Kavaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Kimse Yok Mu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Polat ile çok sayıda davetli bürokrat ile sünnet ettirilen çocukların aile ve yakınları katıldı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösterisinin ardından davul zurna eşliğinde eğlenen çocuklara daha sonra protokol tarafından ayakkabı ve kol saati hediye edildi. Dernek Başkanı Polat, hayırsever vatandaşların yardımıyla bu yıl 74 çocuğun sünnet ettirildiğini ifade etti. Polat, gelecek yıllarda da aynı şölenin gerçekleştirileceğini kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ise Kimse Yok Mu Derneği'nin etkinliklerini yakından takip ettiğini ve toplumsal barış, dayanışma ve birlik adına önemli bir görevi üstlendiğini ifade etti.