Hatay Fem-Anafen Dershanesi'nden 9 öğrenci SBS'de tüm soruları doğru cevapladı

Hatay Fem-Anafen Dershanesi Genel Müdürü Ahmet Menteş açıklanan SBS sonuçlarının ardından, dershanelerinden 6. sınıflarda 4, 5. sınıflarda da 5 Türkiy

Hatay Fem-Anafen Dershanesi Genel Müdürü Ahmet Menteş açıklanan SBS sonuçlarının ardından, dershanelerinden 6. sınıflarda 4, 5. sınıflarda da 5 Türkiye 1.'sinin yer aldığını açıkladı.

Genel Müdür Menteş, başarılı öğrenciler ve aileleriyle beraber düzenlediği basın toplantısında, dershanelerinde sınava hazırlanan toplam 9 öğrencinin SBS sonucuna göre tüm soruları doğru cevaplandırarak 500 tam puan aldığını ve Türkiye birincilerine ortak olduklarını açıkladı.

Menteş, 500 tam puan alarak Türkiye 1.'si olan başarılı öğrencileri şöyle sıraladı: 6. sınıflarda Cihangir Paşalı, M.Ömer Yurttaş, Ömer Kocar, Kübra Soydan;7. sınıflarda Merve Altunsoy, Ceyda Nur Akgöl, Yusuf Kırlangıç, Fatih Süer.

Fem-Anafen Dershanesi Genel Müdürü Ahmet Menteş, 7. sınıflar seviye belirleme sınavında tüm soruları doğru yapan öğrenci sayısının 928, sınıf puanı 500 tam puan olan öğrenci sayısının ise 506 olduğunu söyledi.

Menteş, "6. sınıflar seviye belirleme sınavı sorularının tamamını yapan öğrenci sayısı 780, sınıf başarı puanı 500 tam ouan olan öğrenci sayısı ise 415'tir. Her yıl tekrarlanan bu başarı tablosu, başarı grafiğinin her yıl artış göstermesi bizlerin daha da sorumluluk bilinci ile hareket etmesine vesile oluyor. Değerli Hatay halkımızın bu başarılara gösterdiği teveccühten dolayı çalışma azmimiz, şevkimiz ve şehrimizin grafiğini yükseltme adına motivasyonumuz artıyor. Öğrencilerimizin başarısında emeği geçen ailelerimizi, gecesini gündüzüne katarak çalışan fedakar öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz." şeklinde konuştu.