Emekli albay Ahmet Şentürk cezevine gönderildi

Balyoz soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan emekli albay Ahmet Şentürk hakkındaki yakalama kararı yüzüne okunduktan sonra cezaevine gönderildi.

Emekli albay Ahmet Şentürk cezevine gönderildi
''Balyoz Planı'' davası kapsamında haklarında yakalama emri çıkartılan 102 sanık arasında bulunan ve Afyonkarahisar'da yakalanan emekli Kurmay Albay Ahmet Şentürk, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine getirildi.

Metris Cezaevinde bulunan Şentürk, cezaevi ring aracıyla Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine getirilerek, güvenlik önlemi altında binaya alındı. Hakkındaki yakalama emrinin Şentürk'ün yüzüne karşı okundu. Şentürk daha sonra tutuklanarak cezaevine götürüldü.

Afyonkarahisar'da yakalanan Şentürk, ''yol tutuklaması'' kararıyla burada bir cezaevine konulmuş ardından da Mertis Cezaevine nakledilmişti.
Kaynak: AA