Chp'li Milletvekillerinden Osb'ye Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin milletvekilleri Ali Oksal ve Vahap Seçer ile İl Başkanı Yılmaz Şanlı ve bir gurup CHP'li yönetici, Mersin Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu

Chp'li Milletvekillerinden Osb'ye Ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin milletvekilleri Ali Oksal ve Vahap Seçer ile İl Başkanı Yılmaz Şanlı ve bir gurup CHP'li yönetici, Mersin Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Ziyaret kapsamında OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekeli ve OSB Müdürü Halil Yılmaz ile bir araya gelen CHP'liler, OSB ile ilgili bilgi aldılar, bölgenin sorunlarını dinlediler. Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nin yüzde 100 doluluk oranına ulaştığını ve 105 fabrika ile tesisin bölgede faaliyet gösterdiğini belirten Tekeli, ülke ortalamasının çok üstünde bir işsizlik oranın olduğu Mersin'de, 6 bin kişiye istihdam sağladıklarını kaydetti. Tekeli, bölgenin en önemli sorunları arasında yol probleminin olduğunu ifade etti.
CHP'li milletvekilleri Ali Oksal ve Vahap Seçer de başta yol sorunu olmak üzere diğer konuların çözümü noktasında üzerlerine düşeni yapacaklarını belirterek, OSB'deki temaslarını bölgedeki firmaları ziyaret ederek sürdürdü.