Seyhan Belediyesi'nden 480 amatör futbolcuya malzeme yardımı

Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, 2004 yılından bu yana geleneksel hale getirdiği, amatör futbol takımlarına, profesyonel spor malzemesi

Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, 2004 yılından bu yana geleneksel hale getirdiği, amatör futbol takımlarına, profesyonel spor malzemesi dağıtımını 2010–2011 Amatör Futbol Sezonu öncesinde tekrarladı. Adana Amatör Futbol Ligi'nde top koşturan 24 ayrı takımdaki 480 sporcuya maç forması, maç kramponu, antrenman şort–tişörtü ve tekmelikten oluşan set hediye edildi. Malzeme yardımı kapsamında ayrıca 24 futbol takımının her birine 5'er adet futbol topu hediye edildi.

SEYHAN BELEDİYESPOR'UN BAŞARILARI

Seyhan Belediyesi'nin Süper Amatör Küme'de mücadele eden mavi - beyazlı futbol takımın altyapısı geçen sezon pek çok başarıya imza attı. Seyhan Belediyespor'un U19 Takımı Şanlıurfa'da gerçekleştirilen 'Türkiye Gençler Şampiyonasında' birinci oldu.

Elazığ'da oynanan İkinci Kademe Grup Maçlarında ise hiç mağlup olmadan, ancak talihsiz bir şekilde bir gol averajla Türkiye'de son dört takımdan biri olma fırsatını son anda kaçırdı. Bunun ise Adana amatör takımları için önemli bir başarı olduğu dile getirildi.

U13, U14 VE U16 GENÇ TAKIMLARIMIZ DA ADANA'YI TEMSİL ETTİ

Seyhan Belediyespor'un altyapısını oluşturan U16 takımı da Adana ikincisi olup, Kilis'te oynanan 'Türkiye U16 Gençler Liginde' Adana'yı temsil etti.

U14 takım Adana ikinciliği derecesini aldıktan sonra Kırşehir'de oynanan Türkiye U14 Gençler Şampiyonası'nda Adana'yı temsil etti. Seyhan Belediyespor'un altyapısındaki takımlardan olan U13 Takımı'da Adana Şampiyonu olarak tamamladığı sezonun ardından Kayseri'de oynanan elemelerde şampiyonluğu final maçında kaybetti.

SEYHAN BELEDİYESPOR FUTBOLCU FABRİKASI GİBİ

Seyhan Belediyespor'un altyapısında yetişmiş çok sayıda futbolcunun da geçtiğimiz sezon profesyonel futbol takımlarına transfer olduğu belirtildi.

Seyhan Belediyespor'un yetiştirdiği isimlerden Sadık Çiftpınar Galatasaray'a, Yiğit Özkay Ankara Gençlerbirliği'ne, Cem Özdemir Adanaspor'a ve Ufuk Kaymaz'da Konyaspor'a transfer oldu. Bu futbolculardan Sadık Çiftpınar aynı zamanda U17 Türk Milli Takımı'na çağırıldı. Futbolcu Fransa'ya karşı çıktığı ikinci milli maçında Türkiye adına bir gol atmış.

Seyhan Belediyesi olarak amatör futbol takımlarımına yapılan malzeme yardımının yanında, şehrin sembolü olan Adanaspor ve Adana Demirspor'a da yeni sezondaki kombine bilet konusunda yardımcı olunduğu belirtildi.

YARDIM YAPILAN TAKIMLARIN İSİMLERİ

Adanagücü, Adaspor, Akkapıspor, Denizlispor, Gülpınarspor, Emekspor, Gazipaşaspor, Güney Yıldızıspor, Hadırlıgücü, Hürspor, Kartalspor, Kanalgücü, Kanalufukspor, Kunduracı Esnafspor, Mirçaçelebispor, Pınar Mahallesi Cesurspor, Şakirpaşaspor, Toros Demirspor, Yenibeygücü, Yeşilevlerspor, Zeytinbeli Kurtuluşspor, Adana İşitme Engelliler Futbol, Seyhan İşitme Engelliler Futbol, ASKF Karması.