Ata Demirer'in Seslendirdiği 3 Boyutlu Animasyon Filmi 'Çılgın Hırsız' Vizyona Giriyor

ABD'de vizyona girdiği ilk hafta hasılat rekoru kıran 3 boyutlu animasyon filmi "Çılgın Hırsız" (Despicable Me) 3 Eylül'de Türkiye'de vizyona giriyor.

Yönetmenliğini Oscar adayı Chris Renaud ve Pierre Coffin'in yaptığı animasyon film, kötülük yaparak mutlu olan koca bir adam ile çok büyük bir hırsızlık yaparken hayatına giren 3 küçük çocuğun hikayesini anlatıyor. Dünyanın en büyük kötü adamı Gru ve yardımcıları "minyonlar" dünya tarihindeki en büyük soygunu planlamaktadırlar. Büyük hırsızlıkta hedef "Ay"dır. Kötülük planında her şey hazırdır; küçültme ışınları, dondurucular, karada ve havada savaşa hazır araçlar* Plan dışı ortaya çıkan ise 3 küçük
çocuğun Gru'ya hiç bilmediği bir şeyi gösterecek olmasıdır: içindeki baba olma potansiyelini! Filmin orijinal seslendirmesini "The Office" adlı dizinin yıldızı Steve Carell'in yanı sıra romantik komedilerin genç oyuncusu Jason Segel, Nickelodeon yıldızı Miranda Cosfrove ve Oscar ödüllü oyuncu Julie Andrews yapıyor. 3 Eylül'de Türk izleyiciyle buluşan filmin Türkçe versiyonunda Çılgın Hırsız karakterini ünlü komedyen Ata Demirer seslendiriyor.