Suşehri Kaymakamı Yusuf Özdemir:

Sivas'ın Suşehri ilçesinde Kaymakam Yusuf Özdemir ve beraberindeki Belediye Başkanı Sedat Sel, Garnizon Komutanı Binbaşı İlker Şimşek, daire müdürleri, siyasi parti başkanları ve belediye meclis üyeleri Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'ne bağlı Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu arkasına Engin Pak tarafından yaptırılan 14 derslik ve yaklaşık

Sivas'ın Suşehri ilçesinde Kaymakam Yusuf Özdemir ve beraberindeki Belediye Başkanı Sedat Sel, Garnizon Komutanı Binbaşı İlker Şimşek, daire müdürleri, siyasi parti başkanları ve belediye meclis üyeleri Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'ne bağlı Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu arkasına Engin Pak tarafından yaptırılan 14 derslik ve yaklaşık 650 öğrencinin eğitim göreceği yeni okul binasını gezdi.
Yeni okul binasında açıklama yapan Kaymakam Yusuf Özdemir, "İşadamı Engin Pak tarafından ilçemize yaptırılan 14 derslik yeni eğitim binasını gezdik. Yaptığımız incelemeler neticesinde yeni yapılan okulun eksikliği görülen konuları bir başlık halinde ele aldık. Suşehri için büyük bir kazanç olan yeni okul binasına eğitime gelecek öğrencilerimizin rahat bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmeleri için bizlere çok işler düşüyor" dedi.
Belediye Başkanı Sedat Sel ise yaptığı açıklamada okula herkesin sahip çıkması gerektiğini belirterek, "Pakmaya'nın Engin Pak ilçemize büyük bir fedakarlık örneği göstererek yeni bir okul binası yaptırmıştır. İlçemiz adına önemli bir hamle olan bu durum karşısında ilçemizdeki herkesin bu okulumuza sahip çıkması lazım. Özellikle okul çevre düzenlemesi ve okulun girişinin güzelleştirilmesi için uzun süredir birçok yerle girişimler halindeyiz. Ancak yaptığımız gayretler tek başına olmuyor. Bu iş hepimizin, okulun ihtiyaçları için el birliği içerisinde olmalıyız. Bir tane meslek yüksek okulumuz var ancak sahiplenme yarışına girmemeliyiz. Okul ilçemiz adına büyük bir nimet. Bunu en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Sağlık fakültemiz içinde gerekli olan yeni binanın yapımı için girişimlerimizi hızlandırdık. İnşallah sağlık fakültesinin binasının da temelini atacağız" şeklinde konuştu.
İlçe idarecileri daha sonra Kredi Yurtlar Kurumu tarafından yapılan 500 kişilik öğrenci yurt inşaatını gezerek yetkililerden bilgi aldılar.